Neler Yeni

Valorant-Lol için topladığım sistem

Virtuose

80+
arkadaşlar merhabalar başlıktaki oyunlara ek olarak bir de fall guys oynuyorum ve şöyle bir sistem topladım
Screenshot (1).png

şimdi yalnızca bu dediğim oyunları oynayacağım ve tek derdim valorantta 144 fps alabilmek. daha bunun yanına klavye fare monitör kulaklık falan alınacak yani sizce bu sistemde ne gibi oynamalar yapılabilir ?

ve f/p kulaklık monitör fare klavye için ayrı ayrı konular mı açmalıyım ?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Teknobiyotikten daha ucuza bu tarz sistemlar bulabilirsin, sistemin bir sorunu yok ama depolama alanı az.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
arkadaşlar merhabalar başlıktaki oyunlara ek olarak bir de fall guys oynuyorum ve şöyle bir sistem topladım
Alıntıyı görüntüle

şimdi yalnızca bu dediğim oyunları oynayacağım ve tek derdim valorantta 144 fps alabilmek. daha bunun yanına klavye fare monitör kulaklık falan alınacak yani sizce bu sistemde ne gibi oynamalar yapılabilir ?

sistem gayet iyi valorantta 240 fps yi bile zorlarsın ama 250 gb m2 ssd yerine 480 gb sata ssd öneririm

COREXAR

80+ Silver
M2 SSD Yerine 480'lik SSD alsan olmaz mı arada fazla fark yok zaten. Farkı hissetmezsin bile neredeyse oyunda.
Monitör olarak VG249QGR öneririm.
Mouse olarak kendim de kullandığım RİVAL 110 'u öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Samed Enser
on numara olmuş. kendim toplarım diyorsan parçaları farklı sitelerde daha ucuza bulursun özellikle psu yu. psu güzelmiş

berkkkks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berk can
Bu sistemin ekran kartını GTX 1650 Super, işlemcisini Ryzen 3 3100 ve SSD'yi 240 GB yapıp alabilirsin.Çok daha ucuza geliyor.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
Mertcan Uysal
https://donanimarsivi.com/forum/konu/dolar-katili-v5-5-3-935tl-75hz-monitoerlue-sistem.112362/ 1x8GB daha ram ekleyerek ve işlemciyi R3 3300X yaparak satın alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Bulabileceğin her şey açtığım konuda mecvut.

Virtuose

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknobiyotikten daha ucuza bu tarz sistemlar bulabilirsin, sistemin bir sorunu yok ama depolama alanı az.
hocam sonradan bir adet daha ssd ekleyeceğim benim şüphem ekran kartındaydı

sistem gayet iyi valorantta 240 fps yi bile zorlarsın ama 250 gb m2 ssd yerine 480 gb sata ssd öneririm
of hocam o fpsi alabilir miyim cidden bu ekran kartıyla :D ekran kartı konusunda şüphelerim var da. Hoam ssd ekleyeceğim sonradan ancak windowsu m2 ye kurmak istemiştim

M2 SSD Yerine 480'lik SSD alsan olmaz mı arada fazla fark yok zaten. Farkı hissetmezsin bile neredeyse oyunda.
Monitör olarak VG249QGR öneririm.
Mouse olarak kendim de kullandığım RİVAL 110 'u öneririm.
hocam monitör kalmamış sanırım stokta ama araştıracağım sağ olun mouse da gayet güzel duruyor <3 ssd ekleyeceğim hocam sonradan yalnızca windowsu m2 ye kurmak daha verimli olur gibi geldi ama yanlış düşünüyor olabilirim

on numara olmuş. kendim toplarım diyorsan parçaları farklı sitelerde daha ucuza bulursun özellikle PSU yu. PSU güzelmiş
Sağ olun hocam psu çok öneriliyordu açıkcası benim korkum ekran kartındaydı ama gayet iyi yorumlar aldım şimdiye kadar :D farklı sitelerden de bakacağım hocam yalnızca bir bütün olarak gözüksün diye böyle attım

Bu sistemin ekran kartını GTX 1650 Super, işlemcisini Ryzen 3 3100 ve SSD'yi 240 GB yapıp alabilirsin.Çok daha ucuza geliyor.
hocam anakart markasını ilk kez gördüm ve psu farkı çok bariz gibi geliyor :/

https://donanimarsivi.com/forum/konu/dolar-katili-v5-5-3-935tl-75hz-monitoerlue-sistem.112362/ 1x8GB daha ram ekleyerek ve işlemciyi R3 3300X yaparak satın alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bulabileceğin her şey açtığım konuda mecvut.
konunuzu gördüm hocam ve bakıyorum hemen teşekkürler <3

COREXAR

80+ Silver
M2 SSD ile SSD arasında fazla fark yok açılış sürelerinde YouTube'dan video izleyerek fikir sahibi olabilirsin.
Ama kurgu,montaj,PhotoShop gibi işlerle ilgileniyosan m2 alabilirsin.

Virtuose

80+
M2 SSD ile SSD arasında fazla fark yok açılış sürelerinde YouTube'dan video izleyerek fikir sahibi olabilirsin.
Ama kurgu,montaj,PhotoShop gibi işlerle ilgileniyosan m2 alabilirsin.
yok hocam sadece kodlama yapıyorum o da herhangi bir sistem istemiyor zaten :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom