VALORANT - Makro Kullanımı Açıklaması

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Oyun içerisinde makro kullanmanın nasıl olduğunu öğrenmek için Ticket attım. Gelen cevap ektedir.

MatiasFernandes (VALORANT Support)
Jan 18, 2021, 17:17 UTC

Selamlar,

Ateş etme tuşu normalde sol clicktir. Bunu sağ click yapman herhangi bir problem yaratmaz. Ancak tek tıklamada 2 kere atış yapmak gibi durumları sağlayan makroları kullanır isen bilgisayarın cihaz banı alabilir. Ayrıca hesabını da kalıcı olarak kaybedebilirsin.

Aradaki çizgi oldukça net belli sevgili dostum. Eğer kafana takılan farklı bir soru olursa bu bilet üzerinden iletebilirsin.
Namlunun ucundan headshot eksik olmasın, hoşça kal. ♥

Makro kullananın 🤬 🤬 🤬 🤬

Oyun içerisinde makro kullanmanın nasıl olduğunu öğrenmek için Ticket attım. Gelen cevap ektedir.

MatiasFernandes (VALORANT Support)
Jan 18, 2021, 17:17 UTC

Selamlar,

Ateş etme tuşu normalde sol clicktir. Bunu sağ click yapman herhangi bir problem yaratmaz. Ancak tek tıklamada 2 kere atış yapmak gibi durumları sağlayan makroları kullanır isen bilgisayarın cihaz banı alabilir. Ayrıca hesabını da kalıcı olarak kaybedebilirsin.

Aradaki çizgi oldukça net belli sevgili dostum. Eğer kafana takılan farklı bir soru olursa bu bilet üzerinden iletebilirsin.
Namlunun ucundan headshot eksik olmasın, hoşça kal. ♥

Makro kullananın 🤬 🤬 🤬 🤬
Ne güzel cevap vermiş. Son zamanlarda fps tarzı oyunları severek oynuyorum birisi de valorant. Şükür daha hile gelmedi umarım gelmemeye devam eder.

Logitech'in makrosu hele. Lan silahın tepme oranını düşüren makro mu olur 🤬 🤬 🤬
Aynen öyle. No recoil gibi hileydi neredeyse. Ya da awp kullanırken q tuşunu makrolayıp seri awp atanlarda gördüm. Neler neler daha

Bi ara deniyim. Gerçi default makroyu nasıl saptayacaklar elki ben çift tıklıyorum?

Ne güzel cevap vermiş. Son zamanlarda fps tarzı oyunları severek oynuyorum birisi de valorant. Şükür daha hile gelmedi umarım gelmemeye devam eder.
Şimdilik tek yüzleştiğim şey Smurf hesaplar.
Herif Immortal, gelmiş Yeni hesap açmış, Kendisi bronz arkadaşı Bronz, ikisi de KP Topluyor. Alt seviyelerle eşleşmek için Smurf hesap kullanan herkesin 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 🤬 :mad:

Bi ara deniyim. Gerçi default makroyu nasıl saptayacaklar elki ben çift tıklıyorum?

Kernel Modu Sürücüsü ile algılanabiliyor.

Geri