Valorant mermiler işlemiyor

Bekirraze

80+
Reaksiyon skoru
17

BU videoda adamın saçına gidiyo diyenler olucaktır, ben örnek olsun diye bu videoyu koydum, yoksa daga beterlerini de yaşıyorum

yıllardır bu sorunu yaşıyorum ve değiştirmediğim parça kablo kalmadı, ram ve güç kaynağı dışında. bir kaç ay önce işlemci ile anakartımı değiştirdim sorun kalktı diye düşünmüştüm ancak 1 ay öncesine kadar mavi ekran yemeye başladı ve bu sorun tekrar belirdi immo 2 yim valo nasıl oynanır gayet iyi bildiğimi düşünüyorum bu mermilerin adamdan sekmesi yok sayılması yada adamın içinden geçmesi falan her gün her maçta yaşadığım bir şey onu bunu geçtim spray yapmasını da biliyorum ama mermiler daha ilk 3 4 mermi düz gitmesi gerekirken hepsi daha taşa gidiyo kısacası garip bir gecikme söz konusu ve hala çözemedim,

Böyle bir şey yaşayıp çözen varsa ulaşsın bana lütfen

Sistemim
r5 5600
Asus tuf Gtx 1650
Asus prime b450 m a ıı
Pny 16gb 8×2 3200 mhz
650 watt psu
Montiör ben q zowie xl2411k

Valoranttan bağımsız olarak konuşuyorum, mermiyi sıktığınız anda ping olabilir, ben bazen cs oynarken adama sıkıyorum, normalde adamın ölmesi gerekir ama sıktıktan sonra beni vuruyor, maç kayıtlarını izlediğimde ateş bile etmemişim gibi görünüyor. Çok nadiren olsa da birkaç kez yaşadım.

Valoranttan bağımsız olarak konuşuyorum, mermiyi sıktığınız anda ping olabilir, ben bazen cs oynarken adama sıkıyorum, normalde adamın ölmesi gerekir ama sıktıktan sonra beni vuruyor, maç kayıtlarını izlediğimde ateş bile etmemişim gibi görünüyor. Çok nadiren olsa da birkaç kez yaşadım.
YOk hocam ping falan değil bende ki videolar da 2 3 tane mermi bildiğin adamın kafasından sekiyo yada içinden geçiyo falan, ve nadiren yaşasam tamam dicem ama her oyunda yaşıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,064
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri