sen bana 5 defa vur ben sana 1 tane vurayım hesabıSadece vuruş hissi zaten Valo'nun önüne geçiriyor.
nası yapılıyo bilmiyom konu açarken yanlış bişi yaparım diyede bişi yapmadımAnket koyabilirsin
hileleri engelleyemesin valorant bile ilk çıktığında hile sistemi ile ortalığı yıkarken şuan kimse bahsetmiyor çünkü valorant da şuan hile çok fazla var valorant da pass kullanıyor.1700 Saat CS oynadım çıktığı zamandan bu yana . Ama şuan yüzüne bakmam Valorant varken. Artık nasıl daha iyi bir oyun oluruz demek yerine , hileleri nasıl engelleriz demek yerine nasıl daha çok para kazanırız derdine düştüler. Çıkardıkları pass ve operasyonlar tamamen para tuzağı.
bunny,boost vuruş hissiyatı ve yılların tecrübesini varsayarsak CS:GOHangi oyun daha iyi ?
Edit: valorant
pabci en iyisi abi veletler valo oynar (!)ben PUBG mobile diyorum (!)
Vanguard şuan hala çalışıyor bugün 2 maçım bozuldu Vanguardtan. Ayrıca pass işi Riot için yeni bir şey değil Lolde her etkinlik için çıkarıyorlardı zaten. Ben Cs gibi bir oyunun sadece para kazanmaya uğraşmasından sıkıldım. Hep aynı oyunu hileler ile oynayıp sadece skin karakter görünümü eldiven falan çıkaran pass yapan Valve ın tek derdi para . Ben İntel ile Valve yi eşit görüyorum . İkisi de para kazandıkça kendini geliştirmekle uğraşmıyor. İntelin 14nm sevdası ile Valveın skin satma sevdası aynı amacı güdüyor . Para kazandığımız sürece sıkıntı yok.hileleri engelleyemesin valorant bile ilk çıktığında hile sistemi ile ortalığı yıkarken şuan kimse bahsetmiyor çünkü valorant da şuan hile çok fazla var valorant da pass kullanıyor.
Öncelikle 600 ping senin internetinin çöplüğü. Ben 35MBPS ile Trabzon'dan wireless bağlantıyla 60ms alıyorsam o senin sorunun.vuruş hissi dışında cs de güzel olan bişi söyle ? 600 ping mi ? 64 tick server mı ?