Neler Yeni

Valorant neden bu kadar kolay ?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Oyuna ilk başladığımda banada aynısı oldu ama (Cs de çift keleşim) düşük eloda öyle oluyordu. Elo yükseldikçe yetenekleri bilmeden oyunu iyi oynamak aşırı zor bana göre.
Hocam galiba iş o tarafa duvar bu tarafa sis falan onlarda bitiyor heralde zorluğu ve güzelliği o sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sinirli değilimki?İstediğin konuda aç.Sen kendin dedin diye"boş ama hoş konu. :D"o yüzden dedim.FPS oyunlarından soldum(yalnızken sarmıyor)
Hocam galiba az önce space tuşunuz bozuldu

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Ayrıca ben hiçbir oyunu İYİ oynayamıyorum yani rank falan ilerleyemiyorum bu ya becereksizliğimden ya da az oynamamdan

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Boş ve hoşsa niye konu dışında açmadın?
Counterda aim daha zor valorantta kıyasla.
Kim talip? Dünya genellinde talip var zaten
Dünya genelinde değil Türkiye'de çok popüler. Oyun kültüründen uzak Türk oyunculara silah ve silaha skin ver(örnek oyun Zula)oynuyorlar. Valorant dışında güzel, hatasız CS:GO klasmanında bir oyun çıksa yayıncılar veya pro oyuncular yayınlarında geçeceğini söylüyor zaten. Dikkatini çektiyse twitch valorant_esports_NA top seviye takımların maçını sunarken 3-4000 izleniyor yayınları TR ise 10-15000 kişi. Valorant Türkiye dışında Zula klasmanında bir oyun, esporcular cs:go'dan sıkıldıkları veya para kazanamadıkları için yeni oyuna geçtiler. Valorantın savunulacak bir tarafı yok. Oyun kötü.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Arkadaşlar zamanında cs go da çift keleş olup (saçma sapan hilelerin olduğu ve ücretsiz olan zaman değil gerçekten eski hard zamanlar) oyunu bırakmıştım hikaye oyunlarına merak saldım yani az çok bu tarz fps oyunlarına alışkanlığım var. Her neyse bugün internet cafeler açılınca bi uğrayalım dedik arkadaşlarla önceden hesap ödemesine (halk dilinde ödet gel gibi) cs1.5 oynardık yine yapalım dedik benim bi arkadaş biraz valorant oynuyayım özledim dedi bende gerçekten hiç oynamamıştım valorant .unlostun yayınlarından izliyordum arada bu bizim arkadaşın rankıda yüksek kalk bi oynuyum yarım saat dedim 40 vurdum bana acayip kolay geldi silahlar sekmiyor gibi neredeyse siz bu oyuna neden bu kadar talip oldunuz anlamış değilim açıkcası boş ama hoş konu. :D
hangi rankta 40 vurdun reis

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Hocam galiba iş o tarafa duvar bu tarafa sis falan onlarda bitiyor heralde zorluğu ve güzelliği o sanırım

Hocam galiba az önce space tuşunuz bozuldu
Anlamadım?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Dünya genelinde değil Türkiye'de çok popüler. Oyun kültüründen uzak Türk oyunculara silah ve silaha skin ver(örnek oyun Zula)oynuyorlar. Valorant dışında güzel, hatasız CS:GO klasmanında bir oyun çıksa yayıncılar veya pro oyuncular yayınlarında geçeceğini söylüyor zaten. Dikkatini çektiyse twitch valorant_esports_NA top seviye takımların maçını sunarken 3-4000 izleniyor yayınları TR ise 10-15000 kişi. Valorant Türkiye dışında Zula klasmanında bir oyun, esporcular cs:go'dan sıkıldıkları veya para kazanamadıkları için yeni oyuna geçtiler. Valorantın savunulacak bir tarafı yok. Oyun kötü.
İlginç

hangi rankta 40 vurdun reis
platin

birleşik yazmışsınız hepsini ondan dedim

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
dostum bende plat rankım ama şöyle bişey var dediğin kadar kolay değil normalde sana low aim gelmiş olabilir rakip iyi oynamamış olabilir çünkü dediğin gibi bi oturup 40 vurmak o rankta her yiğidin harcı değil

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
dostum bende plat rankım ama şöyle bişey var dediğin kadar kolay değil normalde sana low aim gelmiş olabilir rakip iyi oynamamış olabilir çünkü dediğin gibi bi oturup 40 vurmak o rankta her yiğidin harcı değil
Yani şans işide olabilir ama sanki genel olarak aimi kolay savunduğum taraf bu

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Flash bombası olmaması da kolaylaştırıyor oyunu bence

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Ben cs de L.E ydim bence valorantın sprayi bana göre ak den daha zor.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Yani şans işide olabilir ama sanki genel olarak aimi kolay savunduğum taraf bu
evet oyun csye göre daha kolay sprayli benim çift keleş arkadaşım var silver 3 yani kimi iyi oynuyo kimi kötü oynuyo

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Oyuna ilk başladığında zaten karşına gelen adamlar kötü oynuyor normal ve zaten cs de çift keleşim diyorsun o seviyede 40 vurman çok normal. Olman gerektiğin seviyede değilsin biraz rank kas o zaman rekabet oluyor ama haklısın cs'ye göre adam vurmak daha kolay.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
  • Beğen