Yardım Valorant neden gelisemiyorum

WacheroN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
84
valorantta poligon olsun olum kalım olsun oyuyorum gunluk calısıyorum 100 lvl im ama hala kotuyum ne yapmalıyım kendi hesabım hic gold gormedi arkadasın hesabı golddu skin var diye oynadım plat yaptım yardım edin napmalıyım birturlu mermi kafaya gitmiyor ekipmanlarım herseyim cok iyi mouse elime kucuk geliyor sadece

benim fareme kadar her şey çöp, 20 FPS oynuyorum ama hep kafa gidiyor ve maçın %80'i falan MVP ben oluyorum. bu iş FPS ve ekipmana bakmıyor. refleks, odaklanma, alıştırma, kontrol, tahmini iyi yaparsan AIM'de aşırı önemli bir şey olmaz. zaten 20 FPS ile AIM söz konusu bile olamaz, bundan dolayı hep starteji kurarak oynuyorum

benim fareme kadar her şey çöp, 20 FPS oynuyorum ama hep kafa gidiyor ve maçın %80'i falan MVP ben oluyorum. bu iş FPS ve ekipmana bakmıyor. refleks, odaklanma, alıştırma, kontrol, tahmini iyi yaparsan AIM'de aşırı önemli bir şey olmaz. zaten 20 FPS ile AIM söz konusu bile olamaz, bundan dolayı hep starteji kurarak oynuyorum
rank ne

Biraz profesyonelleri izle, neler yaptıklarına dikkat et, senin yaptığın hatalar varsa onları not edip yapmamaya çalış. Psikoloji de önemli bence, her el aynı düzeyde oynayamayıp oyundan düşebiliyorsun. Skinler seni mutlu ediyorsa bir iki para biriktirip en çok kullandığın silahlara skin felan alabilirsin belki ekstra motive sağlar. Bazen de aynı ranklarda sıkışıp kalıyorsun, iletişim bence önemli. Arkadaş grubun varsa onlarla oynamayı dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,393
Üyeler
187,826
Son üye
OzanKayaa
Geri