Neler Yeni

valorant ortalamanın üstünde ping sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Gürkan
dostlar bu son yamayla ilgili mi anlamadım bir anda oyun donuyor sonra siyah olup bi 5 saniye sonra oyun geliyor, geldiğinde ise "ortalamanın üstünde ping sorunu" diyor. İnternetimin öyle bir sorunu olduğunu düşünmüyorum ama öyle diyor oyun resmen donuyor. (pc sıkıntısız 240fps sabit alıyorum pingim de hep sabit 20 kablo ile bağlı internetim)

G.P.U

80+ Silver
dostlar bu son yamayla ilgili mi anlamadım bir anda oyun donuyor sonra siyah olup bi 5 saniye sonra oyun geliyor, geldiğinde ise "ortalamanın üstünde ping sorunu" diyor. İnternetimin öyle bir sorunu olduğunu düşünmüyorum ama öyle diyor oyun resmen donuyor. (pc sıkıntısız 240fps sabit alıyorum pingim de hep sabit 20 kablo ile bağlı internetim)
Yamayla ilgili gibi bence yine bozdular oyunu

BeKo'O

80+ Silver
Dostum bende de oyun ilk defa dün bi takılmaya başladı sonra düzeldi(belki PC'imle alakalıdır) onun dışında oyun içi attığım mesajlar aşırı aşırı geç geç gidiyordu ona da anlam veremedim, benim de herhangi bir internet sorunum yok.

Top Bottom