Valorant Oynarken PC Donuyor Yardım

Başlat düğmesini seçin ve Settings > sistem> hakkında
burdan bakabilirsin x64 dür muhtemelen cinebech r23 paralı değil
burdan indirebilirsin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlat düğmesini seçin ve Settings > sistem> hakkında
burdan bakabilirsin x64 dür muhtemelen cinebech r23 paralı değil
burdan indirebilirsin
author mu eu mu indircem

Son düzenleme:
sunucu seçimi o eu indirebilirsin

peki 10dk çalıştırmam gerek mi. bir de görev yöneticisinden bakıyorum cpu %20 kullanıyo
Hayır hayır sol üstten file kısmından advenced beachmark seçeneğini aktıf edin sonra solda minimum test duration var onu off yapın 1-2dk içinde size puan verecek bu süreç içindede işlemci kullanımı %100 olacaktır

Hayır hayır sol üstten file kısmından advenced beachmark seçeneğini aktıf edin sonra solda minimum test duration var onu off yapın 1-2dk içinde size puan verecek bu süreç içindede işlemci kullanımı %100 olacaktır
occt yaptığımda işlrmci 100w kullanırken 74 derece oluyo sonrasında güç direk 65w a düşüyor bunu hep 100 de tutmakmiçin ne yapmam lazım. derece düşüyo çünkü direk 65 w a çektiğinde 63 derece

testler 10dk yaptığımdaki sonuçlarla benzer bi sıkıntı yok pc de oyunla alakalı sanırsam ekran kartı sürücülerini güncelledim tekrar deniycem.

occt yaptığımda işlrmci 100w kullanırken 74 derece oluyo sonrasında güç direk 65w a düşüyor bunu hep 100 de tutmakmiçin ne yapmam lazım. derece düşüyo çünkü direk 65 w a çektiğinde 63 derece

testler 10dk yaptığımdaki sonuçlarla benzer bi sıkıntı yok pc de oyunla alakalı sanırsam ekran kartı sürücülerini güncelledim tekrar deniycem.
watt önemli değil yaptığın testte bazen watt yükselir bazen ram kullanımı olabilir ama sürekli watt düşüp düşüp çıkıyor ise başka bir sorun vardır genellikle ısındığında watt kısar sende ısınma gözükmüyor ama

cinebech ten kaç puan aldın baktın mı.?

20240718_211008.jpg

watt önemli değil yaptığın testte bazen watt yükselir bazen ram kullanımı olabilir ama sürekli watt düşüp düşüp çıkıyor ise başka bir sorun vardır genellikle ısındığında watt kısar sende ısınma gözükmüyor ama

cinebech ten kaç puan aldın baktın mı.?

Ben w11e geçtikten sonra bu hatayı almaya başladım belkide w11 ile alakalıdır diye düşünüyorum çünkü w10da hiçbir sorun yoktu

Hala devam ediyor mu ?

arkadaşlar valo oynuyorum pc bi anda duruyo kalıyo mouse hareket ediyo ama hiç bir şeye basamıyorum. ne yapmam lazım

pc yi kapama tuşuna basılı tutup kapıyorum meburen ama zararı var mıdır
win 11 e geçtiğimde bendede oluyordu win 10 a geri döndüm şuan bir sıkıntısı yok

arkadaşlar valo oynuyorum pc bi anda duruyo kalıyo mouse hareket ediyo ama hiç bir şeye basamıyorum. ne yapmam lazım

pc yi kapama tuşuna basılı tutup kapıyorum meburen ama zararı var mıdır
Aynı durum bende de yaşanmıştı. Riotun desteğine yazarsanız size yapmanız gerekenleri anlatıyor. Sürücü kurma linkini olluyorlar. Benimki öyle düzelmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,956
Üyeler
174,947
Son üye
zalg10na
Geri