Neler Yeni

Valorant Oynarken PC Donuyor Yardım

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
Başlat düğmesini seçin ve Settings > sistem> hakkında
burdan bakabilirsin x64 dür muhtemelen cinebech r23 paralı değil
burdan indirebilirsin

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlat düğmesini seçin ve Settings > sistem> hakkında
burdan bakabilirsin x64 dür muhtemelen cinebech r23 paralı değil
burdan indirebilirsin
author mu eu mu indircem

Son düzenleme:

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
sunucu seçimi o eu indirebilirsin

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
peki 10dk çalıştırmam gerek mi. bir de görev yöneticisinden bakıyorum cpu %20 kullanıyo
Hayır hayır sol üstten file kısmından advenced beachmark seçeneğini aktıf edin sonra solda minimum test duration var onu off yapın 1-2dk içinde size puan verecek bu süreç içindede işlemci kullanımı %100 olacaktır

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
Hayır hayır sol üstten file kısmından advenced beachmark seçeneğini aktıf edin sonra solda minimum test duration var onu off yapın 1-2dk içinde size puan verecek bu süreç içindede işlemci kullanımı %100 olacaktır
occt yaptığımda işlrmci 100w kullanırken 74 derece oluyo sonrasında güç direk 65w a düşüyor bunu hep 100 de tutmakmiçin ne yapmam lazım. derece düşüyo çünkü direk 65 w a çektiğinde 63 derece

testler 10dk yaptığımdaki sonuçlarla benzer bi sıkıntı yok pc de oyunla alakalı sanırsam ekran kartı sürücülerini güncelledim tekrar deniycem.

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
occt yaptığımda işlrmci 100w kullanırken 74 derece oluyo sonrasında güç direk 65w a düşüyor bunu hep 100 de tutmakmiçin ne yapmam lazım. derece düşüyo çünkü direk 65 w a çektiğinde 63 derece

testler 10dk yaptığımdaki sonuçlarla benzer bi sıkıntı yok pc de oyunla alakalı sanırsam ekran kartı sürücülerini güncelledim tekrar deniycem.
watt önemli değil yaptığın testte bazen watt yükselir bazen ram kullanımı olabilir ama sürekli watt düşüp düşüp çıkıyor ise başka bir sorun vardır genellikle ısındığında watt kısar sende ısınma gözükmüyor ama

cinebech ten kaç puan aldın baktın mı.?

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
20240718_211008.jpg

watt önemli değil yaptığın testte bazen watt yükselir bazen ram kullanımı olabilir ama sürekli watt düşüp düşüp çıkıyor ise başka bir sorun vardır genellikle ısındığında watt kısar sende ısınma gözükmüyor ama

cinebech ten kaç puan aldın baktın mı.?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Uslan
Ben w11e geçtikten sonra bu hatayı almaya başladım belkide w11 ile alakalıdır diye düşünüyorum çünkü w10da hiçbir sorun yoktu

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Hala devam ediyor mu ?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Emre
arkadaşlar valo oynuyorum pc bi anda duruyo kalıyo mouse hareket ediyo ama hiç bir şeye basamıyorum. ne yapmam lazım

pc yi kapama tuşuna basılı tutup kapıyorum meburen ama zararı var mıdır
win 11 e geçtiğimde bendede oluyordu win 10 a geri döndüm şuan bir sıkıntısı yok

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mesut Sarıkaya
arkadaşlar valo oynuyorum pc bi anda duruyo kalıyo mouse hareket ediyo ama hiç bir şeye basamıyorum. ne yapmam lazım

pc yi kapama tuşuna basılı tutup kapıyorum meburen ama zararı var mıdır
Aynı durum bende de yaşanmıştı. Riotun desteğine yazarsanız size yapmanız gerekenleri anlatıyor. Sürücü kurma linkini olluyorlar. Benimki öyle düzelmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,472
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom