valorant perma ban :(

Amedab68

80+
Reaksiyon skoru
10
merhaba beyler
valorant hesabım bir süre önce çalındı ve geri aldığımda ban yediğimi fark ettim ve riota yazdım ban yiyen kişi ben değilim fakat ilk sahibi benim sizce ban açılır mı 1000 küsür tl kadar da para yatırmıştım

Açılmaz

merhaba beyler
valorant hesabım bir süre önce çalındı ve geri aldığımda ban yediğimi fark ettim ve riota yazdım ban yiyen kişi ben değilim fakat ilk sahibi benim sizce ban açılır mı 1000 küsür TL kadar da para yatırmıştım
çok zor açması. her gün dürtmeniz lazım twitterdan vs gamerdocu etiketileyinde baya zor.

yani, denemekte fayda var ama açılacak gibi durmuyor

Açmıyorlar. Herhangi bir ihtimali yok.

çok zor açması. her gün dürtmeniz lazım twitterdan vs gamerdocu etiketileyinde baya zor.
yani ban yiyen ben değilim fakat ilk sahibiyim vermeleri lazım bu durumda nasıl daha iyi ulaşabilirim riota veya çalışanlarına

Hesabın güvenliğinden sen sorumlusun açılacağını düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğin gibi açılma olayı olsaydı hile açacak olanlar başka bilgisayarda hile açar ban yer sonra riota hesabım çalındı diyip banı kaldırtırlardı...

Hesabın güvenliğinden sen sorumlusun açılacağını düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğin gibi açılma olayı olsaydı hile açacak olanlar başka bilgisayarda hile açar ban yer sonra riota hesabım çalındı diyip banı kaldırtırlardı...
ama benimki harbiden çalındığı belli çünkü otomatik kurtarma ile geri aldım

yani ban yiyen ben değilim fakat ilk sahibiyim vermeleri lazım bu durumda nasıl daha iyi ulaşabilirim riota veya çalışanlarına
Vermeleri lazım diye bir şey yok. Hesap tamamen senin sorumluluğunda. Benim hesabım hiç çalınmadı tüm doğrulamalar açık girerken mail falan geliyor sende yapmalıydın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,603
Üyeler
185,134
Son üye
Umitsim
Geri