çok zor açması. her gün dürtmeniz lazım twitterdan vs gamerdocu etiketileyinde baya zor.merhaba beyler
valorant hesabım bir süre önce çalındı ve geri aldığımda ban yediğimi fark ettim ve riota yazdım ban yiyen kişi ben değilim fakat ilk sahibi benim sizce ban açılır mı 1000 küsür TL kadar da para yatırmıştım
yani ban yiyen ben değilim fakat ilk sahibiyim vermeleri lazım bu durumda nasıl daha iyi ulaşabilirim riota veya çalışanlarınaçok zor açması. her gün dürtmeniz lazım twitterdan vs gamerdocu etiketileyinde baya zor.
ama benimki harbiden çalındığı belli çünkü otomatik kurtarma ile geri aldımHesabın güvenliğinden sen sorumlusun açılacağını düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğin gibi açılma olayı olsaydı hile açacak olanlar başka bilgisayarda hile açar ban yer sonra riota hesabım çalındı diyip banı kaldırtırlardı...
Vermeleri lazım diye bir şey yok. Hesap tamamen senin sorumluluğunda. Benim hesabım hiç çalınmadı tüm doğrulamalar açık girerken mail falan geliyor sende yapmalıydın.yani ban yiyen ben değilim fakat ilk sahibiyim vermeleri lazım bu durumda nasıl daha iyi ulaşabilirim riota veya çalışanlarına