Valorant ping sorunu

Reaksiyon skoru
75
Arkadaşlar 1 haftadır valorantta ciddi ping alıyorum, normalde 7-8 olan pingim bazen anlık olarak 1000+ oluyor, çok ta fazla oluyor, bir sorun mu var riot tarafında? Veya çözümü bilen var mı? bilgisayarımın her şeyi güncel, modemim daha yepyeni wifi 6 modem , aldığım internet te 100+ mb

Wifi ile bağlanıyosan olabilir kablo ile oyna aynısı bana oluyodu

hocam kablo kullanmam mümkün değil ya, hiç wifi için önerebileceğin bişi varmı

Kablo kullanmalısınız hocam başka çaresi çok fazla yok, çekim hılandırıcı adaptörler var ama derdiniz çekim gücü değilde modemin wifiden verdiği kısıtlı internet olabilir
Valo oynarken başkaları da internete giriyorsa wifiden sıkıntı çıkabiliyor
İnternet hız testi yapıp hızına bakar mısınız ?

Kablo kullanmalısınız hocam başka çaresi çok fazla yok, çekim hılandırıcı adaptörler var ama derdiniz çekim gücü değilde modemin wifiden verdiği kısıtlı internet olabilir
Valo oynarken başkaları da internete giriyorsa wifiden sıkıntı çıkabiliyor
İnternet hız testi yapıp hızına bakar mısınız ?
hocam oyun esnasında test yaptığımda 100+ download aldım, trace attığıma ( valorantın tr için atadığı ipye ) bir süre düzenli gidip sonra birden yüskelip tekrar düşüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sorması ayıp neden mümkün değil ?
hocam laptop kullanıyorum, modemle aramda 5 metre vardır en fazla, ama kablo taktığımda valide sultan cephanelikten terlikleri çıkarıyor, kabloya insanlar takılıyormuş..

Arkadaşlar 1 haftadır valorantta ciddi ping alıyorum, normalde 7-8 olan pingim bazen anlık olarak 1000+ oluyor, çok ta fazla oluyor, bir sorun mu var riot tarafında? Veya çözümü bilen var mı? bilgisayarımın her şeyi güncel, modemim daha yepyeni wifi 6 modem , aldığım internet te 100+ mb
ben de 100+ mb ve wifi ile oynuyorum öyle bir sorun yaşamadım 15-20 arası gidip geliyor stabil sağlayıcıda bir sıkıntı olabilir sizin

türktelekommu kullanıyorsun

ben de 100+ mb ve wifi ile oynuyorum öyle bir sorun yaşamadım 15-20 arası gidip geliyor stabil sağlayıcıda bir sıkıntı olabilir sizin
bilemiyorum ya , süperonline kullanıyorum, fiber de var, onlarla da konuştuım, cihazım monster, monsterı da aradım, uzaktan bağlantı ile baktılar, bişi de bulamadılar, bi oyunu silip yükleyecem

türktelekommu kullanıyorsun
süperonline fiber hocam

bilemiyorum ya , süperonline kullanıyorum, fiber de var, onlarla da konuştuım, cihazım monster, monsterı da aradım, uzaktan bağlantı ile baktılar, bişi de bulamadılar, bi oyunu silip yükleyecem

süperonline fiber hocam
hocam bende türktelekom kullanıyorum bugün çok kötü çekmeye başladı oyun oynattırmıyor reset atıcam birazdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,522
Üyeler
173,827
Son üye
jdnjdnc59
Geri