Muhammet yldrm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 184
cs öneririm faceitde hileler az ve valve gibi değil hileci çıkarsa hızlıca ban yiyor ayrıca oyun bozuk ve stabil değil fakat zevk meselei küçüklükten beri cs oynayan insan valonun yüzüne bakmaz yine şu haliyle oynar oyunu biraz düzeldi ilk çıktığına nazaran bayağı gelişme var csde hiç değilse oyunda spray diye bir şey var ya da ulti atıp öldürmüyorsun oyuncuları saf aim felan filan işte daha zevk veriyor şahsen rekabetçi bir fps oyununda uçup kaçmak roket atmak zevkler renkler de bana saçma geliyor daha gerçekçi bir rekabet ortamı daha güzel oluyor hile sorunları ortadan kalksa daha stabil bir ortam ayrıca faceitte trollük felan yapanlar da uyarı ban yiyor tabi normal rekabetçi girersen ayrı orası bambaşka bi dünya 15k elonun üstü hilesi iyi olan kazanır haline dönmüş şahsen ben topluluk sunucularında pro publiclerde oynuyorum ping az olunca oynanır hale geliyor zevkli oluyor oyunValorant kadar popüler rekabetçi oyunlarda içinde smurf ,hile olmayan, toxic kitle olmayan oyun söylesene kral. Bende o oyuna başlayayım.