Yardım Valorant raporlarım bilet geçmişime düşmüyor, sizde de böyle mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Selamlar,
Son zamanlarda Valorant’ta bazı oyuncuları raporladım (hakaret, oyun bozma vs. gibi sebeplerle), ancak dikkatimi çeken şey şu oldu: raporlarım bilet geçmişime hiç düşmüyor. Geçen ay da benzer bir durum yaşadım, yine hiçbir şekilde destek sisteminde görünmedi.

Eskiden bir oyuncuya işlem yapıldığında "raporunuz değerlendirildi" gibi bir bildirim veya en azından destek sayfasında bilet geçmişinde bir kayıt oluyordu, en azından içimiz rahatlıyordu. Şimdi ise hiçbir geri dönüş alamıyorum, sanki sistem raporu alıyor ama sonra sessizce yok oluyor gibi.

Aynı durumu yaşayan var mı? Acaba sadece bana özel bir sıkıntı mı bu, yoksa genel bir değişiklik mi oldu sistemde? Bilgilendirme kaldırıldı mı artık?
merhaba evet riot games destek talepleri geçmişinde oyuncu raporlamaları gözükmez ve riot games bunu size zaten söylemiştir birkaç hafta önce bir oyuncuyu trollediği için video kaydı alıp desteğe attım ve oyuncu banlandı yani raporlarınız riota ulaşıyor ancak oyuncu raporlama olduğu için bilet geçmişinde gösterilmez

zevkler renkler konusu ayrı. sadece benim demek istediğim pc yi sadece valo oynamak için toplayan sadece valo oynayan kitlenin başka oyunları keşfetse ufku açılır en azından. bf1, rdr2 gibi oyunları oynuyorum bir kaç defa valo gireyim eğlencesine 1 2 maç atayım dedim oyundaki her şey çok büyük ve çok renkli geldi mesela bilmiyorum rekoda yücelik, immo gibi rankta oynayanlar loldeki hayatsız kişilerin valo versiyonudur mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamda dediğin gibi zevkler ve renkler. İsteyen istediği oyunu oynar. Belki arkadaş valo oynamaktan zevk alıyor. Ben şahsen hikayeli oyunlar sevmiyorum. Çocukluğumdan beri rekabetçi oyunların aşığıyım. Ayrıcada valoda yücelik eloda oynuyorum bende hayatsız olabilirim. Sana da tavsiyem kova'yı azalt

Tamda dediğin gibi zevkler ve renkler. İsteyen istediği oyunu oynar. Belki arkadaş valo oynamaktan zevk alıyor. Ben şahsen hikayeli oyunlar sevmiyorum. Çocukluğumdan beri rekabetçi oyunların aşığıyım. Ayrıcada valoda yücelik eloda oynuyorum bende hayatsız olabilirim. Sana da tavsiyem kova'yı azalt
bunları demem baya dokundu galiba sana hocam sakin :D

zevkler renkler konusu ayrı. sadece benim demek istediğim pc yi sadece valo oynamak için toplayan sadece valo oynayan kitlenin başka oyunları keşfetse ufku açılır en azından. bf1, rdr2 gibi oyunları oynuyorum bir kaç defa valo gireyim eğlencesine 1 2 maç atayım dedim oyundaki her şey çok büyük ve çok renkli geldi mesela bilmiyorum ama yıllar boyunca valo oynayan birisi olara valonun artık iyice bozduğunu düşünüyorum adamlar sürekli cart curt skinler getirip para kazanma derdine yöneldi artık. valo sadece 2 3 maçlığına eğlencesine girilecek bir oyuna döndü benim gözümde. rekoda yücelik, immo gibi rankta oynayanlar loldeki hayatsız kişilerin valo versiyonudur mesela

valorant oynayan bir kişinin konusunu gördüm yazayım dedim biliyorum konunun sorusuyla alakasız bir cevap

hikayeli, simulasyon ya da başka fps oyunlarına bakmanı tavsiye ederim valo zamanında güzeldi be

dokunuyorum çimene dostum merak etme iyi bari sen valo bağımlısı değilmişsin sevindim :)
oynuda kötü bir şey söyle

Selamlar,
Son zamanlarda Valorant’ta bazı oyuncuları raporladım (hakaret, oyun bozma vs. gibi sebeplerle), ancak dikkatimi çeken şey şu oldu: raporlarım bilet geçmişime hiç düşmüyor. Geçen ay da benzer bir durum yaşadım, yine hiçbir şekilde destek sisteminde görünmedi.

Eskiden bir oyuncuya işlem yapıldığında "raporunuz değerlendirildi" gibi bir bildirim veya en azından destek sayfasında bilet geçmişinde bir kayıt oluyordu, en azından içimiz rahatlıyordu. Şimdi ise hiçbir geri dönüş alamıyorum, sanki sistem raporu alıyor ama sonra sessizce yok oluyor gibi.

Aynı durumu yaşayan var mı? Acaba sadece bana özel bir sıkıntı mı bu, yoksa genel bir değişiklik mi oldu sistemde? Bilgilendirme kaldırıldı mı artık?
Ben sadece oyundan raporluyorum sonra bekliyorum. Çok sık olmasa da arada oyuna girdiğimde bildirim geliyor. Ceza verdik diye. Genelde raporlamalarım hakaretten oluyor. Çocukla sövüşüyoruz sonra raporluyorum ban yiyor. Bana bir şey olmuyor :D
Tr sunucusu iflah olmaz. Farklı sunucuda oynaman daha iyi olur.

oynuda kötü bir şey söyle
smurf, ÖZELLİKLE HİLELER, toxic kitle falan filan daha hile gelen maçta kaybedinde eğer hile tespit edilirse kp gelmesi bile yıllar sonra eklendi oyuna

Ben sadece oyundan raporluyorum sonra bekliyorum. Çok sık olmasa da arada oyuna girdiğimde bildirim geliyor. Ceza verdik diye. Genelde raporlamalarım hakaretten oluyor. Çocukla sövüşüyoruz sonra raporluyorum ban yiyor. Bana bir şey olmuyor :D
Tr sunucusu iflah olmaz. Farklı sunucuda oynaman daha iyi olur.
frankfurt serverinde oynamak istiyorum ancak ms değerlerim 45-55 arası olduğu için oyun performansım düşüyor bunun için bazı gerekli uygulamalar var 20 ms değer düşürecek ama onlarda ücretli ve ban riski olabilir kesin bir garantisi yok.

bunları demem baya dokundu galiba sana hocam sakin :D
Yok hocam pek dokunmadı da. Sadece takıldığım şey senin yazma stilin. "Bence" olarak belirtmeden sanki herkes tarafında onaylanmış ve yapmayanı dövüyorlar şekilde yazman. Sen kimsin de böyle yazabiliyorsun. Anlatabildim mi

frankfurt serverinde oynamak istiyorum ancak ms değerlerim 45-55 arası olduğu için oyun performansım düşüyor bunun için bazı gerekli uygulamalar var 20 ms değer düşürecek ama onlarda ücretli ve ban riski olabilir kesin bir garantisi yok.
Öyle toplara girme bence. bende gördüm o uygulamaları yeni yeni çıkmaya başladı.

Yok hocam pek dokunmadı da. Sadece takıldığım şey senin yazma stilin. "Bence" olarak belirtmeden sanki herkes tarafında onaylanmış ve yapmayanı dövüyorlar şekilde yazman. Sen kimsin de böyle yazabiliyorsun. Anlatabildim mi
ne yapacaktım dostum bence yerine sencemi yazacaktım fikrimi belirtirken tabikide bence kullanıcam

smurf, ÖZELLİKLE HİLELER, toxic kitle falan filan daha hile gelen maçta kaybedinde eğer hile tespit edilirse kp gelmesi bile yıllar sonra eklendi oyuna
Valorant kadar popüler rekabetçi oyunlarda içinde smurf ,hile olmayan, toxic kitle olmayan oyun söylesene kral. Bende o oyuna başlayayım.

Valorant kadar popüler rekabetçi oyunlarda içinde smurf ,hile olmayan, toxic kitle olmayan oyun söylesene kral. Bende o oyuna başlayayım.
yok. fps oyunlarının kaderi bu yapacak bir durum pek yok o yüzden sinir krizi geçirmektense başka klasmandaki oyunlara yönelmek daha mantıklı :)

smurf cs cod da da var hile 1000 saatim var 1 sezonda 2 3 kere gelm iştir maks toxic git frankfurt oyna veya ekiple oyna

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,416
Üyeler
184,621
Son üye
korcioo
Geri