valla bende sana bakınca asosyal bir çimeni rengini bilmeyen birini görüyorum npc avlamaya devam online da başarı olmayıncaAlıntıyı görüntüle
sistemin beni ilgilendirmiyor
valla bende sana bakınca asosyal bir çimeni rengini bilmeyen birini görüyorum npc avlamaya devam online da başarı olmayıncaAlıntıyı görüntüle
sistemin beni ilgilendirmiyor
valorantı zamanında 45 fps zor verebilen laptopla oynuyordum gold 2 görmüştüm imzadaki sistemi alınca da valorant oynamaya devam ettim bir süre ama laptopta oynadığım zamanlardaki kadar zevk vermiyordu bende saldım zaten sonradan. sana göre fps oynamayanlar pc obezi dışarı adım atmayan çimenin rengini bile bilmeyen bir profil ise hayatta başarılar dostum. belki senin kadar yüksek rankım olmadı valorantta ama böyle daha mutluyumvalla bende sana bakınca asosyal bir çimeni rengini bilmeyen birini görüyorum npc avlamaya devam online da başarı olmayınca
neyse npc avlamaya devamvalorantı zamanında 45 fps zor verebilen laptopla oynuyordum gold 2 görmüştüm imzadaki sistemi alınca da valorant oynamaya devam ettim bir süre ama laptopta oynadığım zamanlardaki kadar zevk vermiyordu bende saldım zaten sonradan. sana göre fps oynamayanlar pc obezi dışarı adım atmayan çimenin rengini bile bilmeyen bir profil ise hayatta başarılar dostum. belki senin kadar yüksek rankım olmadı valorantta ama böyle daha mutluyumçimenin rengini sana sormak daha doğru olur aslında ama dediğim gibi daha uzatmak istemiyorum imzanı okudukça. başka bir konu başlığı altında başka konu hakkında konuşmak üzere iyi günler dilerim
ciddi şekilde soruyorum size npc avlamaktan kastınız hangi oyun?neyse npc avlamaya devam
online olmayan genel oyunlar bir oyunda başarın varsa ve zezvkliyse eğlenirsin bende oyuna 30 40 fps laptopla başladım içine i5 3.nesil olan ozmn da mutluydum şimdide bir oyun sana zevk vermiyorsa oynamayın demek saçmalık anladınciddi şekilde soruyorum size npc avlamaktan kastınız hangi oyun?
genelleme yapma dostum npc avla derken hangi oyundan bahsediyorsun?online olmayan genel oyunlar bir oyunda başarın varsa eğlenirsin bende oyuna 30 40 fps laptopla başladım içine i5 3.nesil olan ozmn da mutluydum şimdide bir oyun sana zevk vermiyorsa oynamayın demek saçmalık anladın
kral hikayeli olan her oyunu kast ediyor adam. RDR olsun BF1 olsun. Hepsini. Kısaca adam anca npc vurabiliyorsuna getiriyor. (bunu ben uydurdum.)genelleme yapma dostum npc avla derken hangi oyundan bahsediyorsun?
online olmayan oyunlar oyun çok bilmiyorum spiderman left four dead varmıydı online bilmiyorum bunları oynadım npc avı işte bunun gibi oyunlargenelleme yapma dostum npc avla derken hangi oyundan bahsediyorsun?
npc olayı sadece hikayeli oyunlarda yok o yüzden sordum neyse. rdr hadi okey neyse ama bf 1 oynuyorum evet hikayesini bitirdim ilk saatlerde sonrasında sürekli online oynadım halende oynuyorum gerçek adam öldürüyorumkral hikayeli olan her oyunu kast ediyor adam. RDR olsun BF1 olsun. Hepsini. Kısaca adam anca npc vurabiliyorsuna getiriyor. (bunu ben uydurdum.)
oynadığım oyunları sorgulamadın hiç npc avlamaya devam diyip duruyorsun dostum o bahsettiğin çok az bilebildiğin oyunlarıda oynamıyorumonline olmayan oyunlar oyun çok bilmiyorum spiderman left four dead varmıydı online bilmiyorum bunları oynadım npc avı işte bunun gibi oyunlar
steam pubg de fps ye girer oda başarı gerektiren bir oyun forza da ayrı bir şey araba oyunu seviyorsan oynarsın bende de var eskiden ilgi duyoyordum oynadım bunlar dışında diğer oyunlar bitiyor ben 1 2 aya çok satılan oyunları bitirdim diyelimki nereye dönücem valoya csye anladınmı ben sana cs oynama demiyorum gelmiş valo oynamayın diyorsun zevk meselesi ve ben farklı oyunlarda denedim npc avı sıkıcı ve kolay cypherpunk 2077 aldım güzel grafikli ama oyun sıkıcı spidermen aldım oyun kendini tekrarlıyor ben sana valo cs oyna demiyorum ben fps tarzı seviyorum bunu oynuyorum insanlara gidin spiderman oynamayın da demiyorum güzel oyun ama kendini tekrarlıyor diyorum sende valorant oynamayın demiyorum ama mantıklı sebeblerden smurf var diyebilirsin veya tr de çok bebe ve toksik var diyebilirsinnpc olayı sadece hikayeli oyunlarda yok o yüzden sordum neyse. rdr hadi okey neyse ama bf 1 oynuyorum evet hikayesini bitirdim ilk saatlerde sonrasında sürekli online oynadım halende oynuyorum gerçek adam öldürüyorumsteam pubg oynuyorum gerçek adam öldürüyorum
forza oynuyorum drift atıyorum arabayla gerçek kişilerle hemde npc lerle uğraşmadan
arkadaşın npc avlamaya devam demesine tilt oldum o yüzden soruyorum bunları
steam pubg de fps ye girer oda başarı gerektiren bir oyun forza da ayrı bir şey araba oyunu seviyorsan oynarsın bende de var eskiden ilgi duyoyordum oynadım bunlar dışında diğer oyunlar bitiyor ben 1 2 aya çok satılan oyunları bitirdim diyelimki nereye dönücem valoya csye anladınmı ben sana cs oynama demiyorum gelmiş valo oynamayın diyorsun zevk meselesi ve ben farklı oyunlarda denedim npc avı sıkıcı ve kolay cypherpunk 2077 aldım güzel grafikli ama oyun sıkıcı spidermen aldım oyun kendini tekrarlıyor ben sana valo cs oyna demiyorum ben fps tarzı seviyorum bunu oynuyorum insanlara gidin spiderman oynamayın da demiyorum güzel oyun ama kendini tekrarlıyor diyorum sende valorant oynamayın demiyorum ama mantıklı sebeblerden smurf var diyebilirsin veya tr de çok bebe ve toksik var diyebilirsin
Hangi oyunlari oynuyorsun oneri varmi npc avlanmayan oyun olaraknpc olayı sadece hikayeli oyunlarda yok o yüzden sordum neyse. rdr hadi okey neyse ama bf 1 oynuyorum evet hikayesini bitirdim ilk saatlerde sonrasında sürekli online oynadım halende oynuyorum gerçek adam öldürüyorumsteam pubg oynuyorum gerçek adam öldürüyorum
forza oynuyorum drift atıyorum arabayla gerçek kişilerle hemde npc lerle uğraşmadan
arkadaşın npc avlamaya devam demesine tilt oldum o yüzden soruyorum bunları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oynadığım oyunları sorgulamadın hiç npc avlamaya devam diyip duruyorsun dostum o bahsettiğin çok az bilebildiğin oyunlarıda oynamıyorum
lol'de aynı durum atatürke küfür eden 1-2 d*l israfını bilet attım gözükmüyor.Selamlar,
Son zamanlarda Valorant’ta bazı oyuncuları raporladım (hakaret, oyun bozma vs. gibi sebeplerle), ancak dikkatimi çeken şey şu oldu: raporlarım bilet geçmişime hiç düşmüyor. Geçen ay da benzer bir durum yaşadım, yine hiçbir şekilde destek sisteminde görünmedi.
Eskiden bir oyuncuya işlem yapıldığında "raporunuz değerlendirildi" gibi bir bildirim veya en azından destek sayfasında bilet geçmişinde bir kayıt oluyordu, en azından içimiz rahatlıyordu. Şimdi ise hiçbir geri dönüş alamıyorum, sanki sistem raporu alıyor ama sonra sessizce yok oluyor gibi.
Aynı durumu yaşayan var mı? Acaba sadece bana özel bir sıkıntı mı bu, yoksa genel bir değişiklik mi oldu sistemde? Bilgilendirme kaldırıldı mı artık?