- Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen laptop kullanıyorum aygıt yöneticisine girdiğim zaman birde amd çıkarıyor nasıl düzeltebilirim onuLaptop kullanıyorsan diğer gpu yu kullanıyoradur
aynen laptop kullanıyorum aygıt yöneticisine girdiğim zaman birde amd çıkarıyor nasıl düzeltebilirim onuLaptop kullanıyorsan diğer gpu yu kullanıyoradur
Bu konuda pek bilgim yok ayrı konu açabilirsin istersen.aynen laptop kullanıyorum aygıt yöneticisine girdiğim zaman birde amd çıkarıyor nasıl düzeltebilirim onu
Nvidia denetim masasından seçmeyi denesene. orada bir yerlerde ayar olmalı.aynen laptop kullanıyorum aygıt yöneticisine girdiğim zaman birde amd çıkarıyor nasıl düzeltebilirim onu
Nvidia denetim masasından seçmeyi denesene. orada bir yerlerde ayar olmalı.
driverler güncel gözüküyor ne yaparsam yapayım yeşil dizüstü ekranı yazan şeyi gtx 1650ye getiremiyorumEvet. Driver değilse güncelleyin. PhysX'e ayır şeyini kapatın.
Oyunları nvidia ile çalıştırma olayını biliyorum da masaüstünü bilemiyorum hocam.driverler güncel gözüküyor ne yaparsam yapayım yeşil dizüstü ekranı yazan şeyi gtx 1650ye getiremiyorum
laptop modeliniz nedir ?
asus rog strix g513ıh-hn002laptop modeliniz nedir ?
bios ayarlarında igpu veya integrated gpu kapatma var ise o ayarı açın, ardından renk ayarları gelecektirasus rog strix g513ıh-hn002
hocam biosa nasıl girip onları kapatıcam yardımcı olur musunuz?bios ayarlarında igpu veya integrated gpu kapatma var ise o ayarı açın, ardından renk ayarları gelecektir
Laptop'cu olduğum doğru ama ben UHD Graphics 600 kullanıyorum..@Furkan Karagülle @stereohearts yardım edin ln laptopcular bende bilgi bitti