Neler Yeni

Rehber Valorant Reyna Nasıl Oynanır? Rehber

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Jettler daha beter karakter seçim ekranı gelmeden Jett seçiyorlar ondan sonra mic açıp şu laflar havada uçuşuyor: SEYÇ ALIN SEYÇ ALIN YA NİE SEYÇÇ ALMIOSU Oprshudheu çğoucu cet insta lokh atmıj gelip seyit alın dio ALAYINA SELAMÜN ALEYKÜM selaam OHA KIZ GELDİ TAKIMA OHA KANKA QWEQEQWEDNQ
*Oyun başlar* Jett: YA ÖLDÜM NİYE KİMSE B GELMİO B DE ADAMLA B DE B DE
YA ORNKGWJONIGP3GNVI KÖR ATMA İJTE KÖR ATIO *chate yazar* yiyorsa bıçak vs gel
YA BU ADAM HİLE TA ORDAN VURMAZ Kİ BIÇAK
*Oyun biter* Skorlar:
Brimstone (kız): 10/12
Phoenix (ALAYINA SELAMÜN ALEYKÜM): 21/21
Omen (mikrofonu cızırtı yapan): 12/10
Jett (...): 2/17
Yoru (konuşmayıp adam akıllı oynayan): 31/10
Yoru bendim muhtemelen :oops:, bu arada Jett fark yaratan bir karakter ciddi anlamda, daha doğrusu o potansiyele sahip bir karakter. Kendine güvenmeyen kişilerin almasını çok tavsiye etmem o yüzden.

Umut1212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Umut Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Pc parçaları
benim main reyna gümüş 1 im reynayı iyi oynuyorum bi kere e ve q atmaktan çekinmiyceksin zaten bi elde kaç kill alabilirsin sonra gözü mekanlara girerken at ulti açtığında da ful e çek

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Aslında İnstaLock Atıp 30-10 Oynayan Kişilere Lafım Yok Ama Düellocu Alıpta 5-17 Gidersen Tabi Söverler
Normalde rankedda kitlerdim ilk ranked girdiğim zamanlar
Bu aralar ranked girdiğim zaman kitlemiyorum müsaade istiyorum duruma göre cypher alıyorum
Zor karakter deniyorum ama en azından üstüme yük kalmıyor elimden geleni yapıyorum

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende jett kitliyorum yalan yok çünkü alamıyorsun karakteri
Kitlemek için SSD'ye kurdum oyunu ama skorları atayım
Alıntıyı görüntüle
Yani aman aman iyi değil ama bir 2/17 değil bu aralar dediğim gibi reyna oynamaya başladım
28 kill aldığı oyunu kaybedip 11 kill aldığı oyunu kazanan koca yürekli Xsynel

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Çok güzel rehber olmuş elinize sağlık.
Killjoy ve sonrası karakterlere gelirse de hoş olur... Özellikle şu Astrayı antremanda bile denedim ama anlamadım o.O2

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
28 kill aldığı oyunu kaybedip 11 kill aldığı oyunu kazanan koca yürekli Xsynel
11 kill aldığım maç 7-2 yalnız adamlar sur vermiş ve MVP'yim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok güzel rehber olmuş elinize sağlık.
Killjoy ve sonrası karakterlere gelirse de hoş olur... Özellikle şu Astrayı antremanda bile denedim ama anlamadım o.O2
Astrayı oynamıyorum dostum genelde oynadığım 2 karakter var zaten
JETT ve Reyna
İkisinin rehberini yapacağım birini yaptım zaten şuan buradasınız :D
Jett'in rehberi yakında sinemalarda

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Mesela Ben Hep Kuzenimle Oynuyorum (Onun İçin Rank Bile Düştüm) Ve O Her Benimle Oynadığında Ben Reyna Alıyorum Bekliyorum Kimse Almazsa Reyna Alıyorum Alırlarsa Sage Alıyorum Kuzenimde Çok İyi Oynamadığı İçin Her El Bekliyor Hangi Karakter Kalırsa Ona Onu Alıyor (Çoğunlukla Sova) Ve Artık Sovada Gerçekten İyi Oynadığını Düşünüyorum Eskiden 5-7 Gidiyordu Şimdi Her Maç En Az 15 Kill

Ariseks

80+ Gold
Bende jett kitliyorum yalan yok çünkü alamıyorsun karakteri
Kitlemek için SSD'ye kurdum oyunu ama skorları atayım
Alıntıyı görüntüle
Yani aman aman iyi değil ama bir 2/17 değil bu aralar dediğim gibi reyna oynamaya başladım
öyle hocam eğer sen kitlemezsen biri alıyor 3-20 oynuyor birde sana sövüyor onu neden vuramadın diye mesela demirken mainim jetti zaten aimleri iyi değil çoğu oyunu bile bilmiyor neyse plat arkadaşımdan beni boostlada doğru düzgün kişilerle oynuyim dedim beni boostladı sağolsun o.O2 uzun zamandır sage kullanıyorum mainim sage oldu gibi ama ben sage alıp 11-2 gidiyorum adam jett alıp3-7 gidiyor bu çok gıcık o yüzden tekrar jette geçmeyi düşünüyorum ama uzun zamandır aim çalışıyorum biraz daha çalışıp öyle geçicem

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
öyle hocam eğer sen kitlemezsen biri alıyor 3-20 oynuyor birde sana sövüyor onu neden vuramadın diye mesela demirken mainim jetti zaten aimleri iyi değil çoğu oyunu bile bilmiyor neyse plat arkadaşımdan beni boostlada doğru düzgün kişilerle oynuyim dedim beni boostladı sağolsun o.O2 uzun zamandır sage kullanıyorum mainim sage oldu gibi ama ben sage alıp 11-2 gidiyorum adam jett alıp3-7 gidiyor bu çok gıcık o yüzden tekrar jette geçmeyi düşünüyorum ama uzun zamandır aim çalışıyorum biraz daha çalışıp öyle geçicem
Derecesizde denemekte fayda var her zaman ben atış poligonuna girip 5 dakika boyunca hedeflere ateş edip öyle giriyorum

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Zaten Demir Rankta Herkesin Bilgisayarı Kötü Olduğu İçin Ben Düşük Refleks Geçiktirme Falan Açıp Yüksek FPS İle Oynayınca Adamlar Daha Beni Görmeden Ölüyorlardı Ama Artık Gold Gibi Ranklarda Herkesin PC İyi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaş konu fikri bulamayınca Reyna nasıl oynanır adlı konu açmış bence saçma bir konu yani başlayan birisi bile çok rahat oynayacağı karakter mesela cypher trap viper perde kj trap taktiği versen okeyde karakter oynayışı saçma bir konu.

Top Bottom