Neler Yeni

Rehber Valorant Reyna Nasıl Oynanır? Rehber

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Arkadaş konu fikri bulamayınca Reyna nasıl oynanır adlı konu açmış bence saçma bir konu yani başlayan birisi bile çok rahat oynayacağı karakter mesela cypher trap viper perde kj trap taktiği versen okeyde karakter oynayışı saçma bir konu.
Tabi herkesin fikrine de saygı duymak gerekiyor
Ama konu açmak için niye fikir düşüneyim konu açma zorunluluğum mu var bu kısım biraz saçma geldi ama teşekkürler.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tabi herkesin fikrine de saygı duymak gerekiyor
Ama konu açmak için niye fikir düşüneyim konu açma zorunluluğum mu var bu kısım biraz saçma geldi ama teşekkürler.
yok demeye çalıştığım aralarında en oynaması basit karakter reyna çünkü senin burda yazdıklarının yarısından çoğu oyunda reynayla oynarken f1 basınca karakter özellikleri yazıyor yinede ellerine sağlık smoke trap taktikleride beklerim.

İsimyok08

80+ Bronze
Güzel konu olmuş, ellerine sağlık.

Kolsuzlar için bir rehber hazırlar mısınız?

Ariseks

80+ Gold
yok demeye çalıştığım aralarında en oynaması basit karakter reyna çünkü senin burda yazdıklarının yarısından çoğu oyunda reynayla oynarken f1 basınca karakter özellikleri yazıyor yinede ellerine sağlık smoke trap taktikleride beklerim.
zaten reynanın zorluğu sen onu aldığında taşımak zorundasın aimin çok iyi olmalı yoksa reyna işe yaramıyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Tabi ki söylediğin içerikte çok mantıklı tekrardan teşekkür ederim
Trap veya smoke atan karakterleri kullanmıyorum yoksa net açmak istediğim konulardan bir tanesi bu olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel konu olmuş, ellerine sağlık.

Kolsuzlar için bir rehber hazırlar mısınız?
Kolsuz nasıl olunuyor bilmiyorum o.O2
Bunu hazırlayabilecek kişinin ilk önce kolsuz sonra kollu olmuş olması gerekiyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

İsimyok08

80+ Bronze
Tabi ki söylediğin içerikte çok mantıklı tekrardan teşekkür ederim
Trap veya smoke atan karakterleri kullanmıyorum yoksa net açmak istediğim konulardan bir tanesi bu olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kolsuz nasıl olunuyor bilmiyorum o.O2
Bunu hazırlayabilecek kişinin ilk önce kolsuz sonra kollu olmuş olması gerekiyor.
Duran adamı zar zor vuranlar diyeyim 🤣

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
zaten reynanın zorluğu sen onu aldığında taşımak zorundasın aimin çok iyi olmalı yoksa reyna işe yaramıyor
Reyna alınca oto 20 vuruyorsun zaten.Yaşadığın o anki baskı varya anlatamam.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre

İsimyok08

80+ Bronze
eğer kötü oynuyorsan aim çalış sürekli
eğer kitleyen kolsuzlar için diyorsan onların çözümü yok o.O2
CS:GO'dan kolay diyorlardı, yalan. Duran adamı vuramıyorum ya. Hiç alışamadım, CS:GO devam😅

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Reyna oynayamayan da kendine oyuncuyum demesin, en kolay karakter. o.O2
Reyna'yı babaannem bile (!) oynar önemli olan karakterler sova,breach,viper gibi karakterler nerde ne yapacağını bilmen gerekiyor bence.

Top Bottom