Valorant takılma sorunu

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
74
Merhabalar arkadaşlar valorant da ilk başta valo oynadıktan sonra pc kapanmama ardından ekran kartı sürücüleri çöktü gibi hatalar aldım hataları düzelttim ama bu hatayı düzeltemedim yardımcı olursanız sevinirim. İlk başta düşük istemci yazıyordu sağ üstte sonradan oda yazmamaya başladı sistemim 4070s r5 7500f.

Virüs mü yedi bilgisayarın? Normalde bu türşeyler sebepsiz olmaz.

Virüs mü yedi bilgisayarın? Normalde bu türşeyler sebepsiz olmaz.
Virüs yemesi çok zor o konuda çok titizim ve düzenli tarama yapıyorum şimdi msi afterburner den baktığımda fps birden 0 a düşüyor. Ve bu hatayı daha öncede almıştım.

Merhabalar arkadaşlar valorant da ilk başta valo oynadıktan sonra pc kapanmama ardından ekran kartı sürücüleri çöktü gibi hatalar aldım hataları düzelttim ama bu hatayı düzeltemedim yardımcı olursanız sevinirim. İlk başta düşük istemci yazıyordu sağ üstte sonradan oda yazmamaya başladı sistemim 4070s r5 7500f.
Hatanın ekran görüntüsü var mı ?

Hatanın ekran görüntüsü var mı ?
Telefondan yazıyorum ve şuan pc kapattım hata şöyle oyunu oynuyorum ve bir anda 3 4 saniye takılıyor ve fps 0 a düşüyor ve işlemci ve ekran kartı kullanımıda 0 a düşüyor.

Telefondan yazıyorum ve şuan pc kapattım hata şöyle oyunu oynuyorum ve bir anda 3 4 saniye takılıyor ve fps 0 a düşüyor ve işlemci ve ekran kartı kullanımıda 0 a düşüyor.
ekran kartı driver sil yükle

Görev yöneticisinden kontrol et bilip bilmediğin ne varsa bak.
En kötü Antivirüs kur;

Ekran kartı sürücüsü çöküyorsa DDU ile kaldırıp yeniden kur.
Kaç derece alıyorsun onada dikkat et.

anakartını ve psu modelini söyleyebilir misin ?

Geri