Neler Yeni

Valorant Takım Arıyorum

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Ensar
Valorant'ta AFK ve toxic oyunculardan artık bıktım. Rankım gümüş 2, yakın ranktaki arkadaşlar yazabilir birlikte oynayabiliriz.

Son maç tek başıma dereceli maç girdim. 3 arkadaş olan (Reyna, Raze, Jett) takımımıza geldi. Ajan seçerken Raze, Reyna ile smurf (İmmortal) olduğunu söyledi tabii ki smurf olduklarına inanmadım. Daha sonra ben oyun içinde Raze'e hani smurftün immortal ranktaki biri böyle taramaz falan dedim. Daha sonra bu arkadaş hakaret vs. etti. Ben tabii ikisini susturup maçıma devam ettim. Maçı kazanırken ikinci yarıda bu üç arkadaş sanırım bilerek oyundan çıktılar. Tabii ki maçı kaybettik.
3 AFK.png

3 AFK Maç.png

Son düzenleme:

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
2 bakır elo arkadaşız. Katıl bize hayatını yaşa Skinlerimiz 2000TL lik ama rankımız hurdanın 1 tık üstü 😀😅😂 Ve şansımıza her maç kız geliyor çekiciliğimiz yüksek..
Skin dedin beni çektin. Beni unutmayın takima 🤣

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Gold 1 rankım var istersen gireriz bazen 35 bazen 15 vuruyorum (reyna ile)

Captain Pricee

80+ Bronze
Valorant'ta AFK ve toxic oyunculardan artık bıktım. Rankım gümüş 1, yakın ranktaki arkadaşlar yazabilir birlikte oynayabiliriz.

Son maç tek başıma dereceli maç girdim. 3 arkadaş olan (Reyna, Raze, Jett) takımımıza geldi. Ajan seçerken Raze, Reyna ile smurf (İmmortal) olduğunu söyledi tabii ki smurf olduklarına inanmadım. Daha sonra ben oyun içinde Raze'e hani smurftün immortal ranktaki biri böyle taramaz falan dedim. Daha sonra bu arkadaş hakaret vs. etti. Ben tabii ikisini susturup maçıma devam ettim. Maçı kazanırken ikinci yarıda bu üç arkadaş sanırım bilerek oyundan çıktılar. Tabii ki maçı kaybettik.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Takımım var istersen sende katılabilirsin bize Main'im Sova DC: KrasS#9999 eklersin takıma katılmak istersen

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,896
İsim
Eren Yeager
Elmasım gelirdim de elmas nasıl gelirim bilmiyorum
Tek oynamak çok sıkıcı oyunu bilmiyorum toxic oyuncular olmadan da sıkıcı geliyor tek başına artık.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes
Ranked oynarken tek girmiyorum uzun süredir. Arkadaşlarla oynamak hem daha keyifli hem daha iyi. Takımda en az 3 arkadaşın olacak ki oyunu daha rahat oynayabilesin. Maalesef bazen öyle toxic insanlar denk gelebiliyor.

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
Valorant'ta AFK ve toxic oyunculardan artık bıktım. Rankım gümüş 2, yakın ranktaki arkadaşlar yazabilir birlikte oynayabiliriz.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam Altın1 im istersen gel 3-4 kişi oluyoruz oyunda 5. olursun takım olarak gireriz istersen.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sage main gümüş 1 rankım var. 3-4 derecesiz girmeyince rekabet giremiyorum. hayri#9169 discord eklersen konuşuruz.

Top Bottom