Neler Yeni

Valorant toxic insanlar

SametSW

80+ Bronze
yaw arkadaş bıktım usandım toxic insanlardan tut oynamayı bilmeyenlere kadar burda adamın internet yok girmiş oyuna hadı kendını yakıyorsun bızı nıye yakıyorsun arkadaş bronz 3 açıldı rankım bronz 1 e kadar düştüm hep 20 30 vuruyorum ama bir türlü çıkamıyorum nasıl bunu düzeltirim hangi sunucular daha iyi info vercek kadar ingilizcem var

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Neden kendinizi Valorant oynamak zorunda hissediyorsunuz? Milyonlarca oyun varken ...

knozhupgrade

80+ Bronze
internet sıkıntısı olabiliyor bazen o yüzden girmemeye çalışıyordum
Vurduğun 20-30 pingden dolayı 10 a düşebilir.
Oyundaki takım sesini kapat. Kendi sesini kas. Takım arkadaşlarına haritadan info ver. Her oyuna girdiğinde böyle yap.
50 maçta 1-2 kafa takım gelir.. Yorar seni

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

malikoza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Ali Koza
Hocam şimdi oyuna yeni başladıysanız tabi ki rank yükselmeniz için belli bir süre gerekli.
Düşük ranklarda genellikle sistemi kötü olan oyuncular , aimi iyi olmayan oyuncular , yaşı küçük olanlar , rankı düşük olduğu için oyundan çıkan insanlar , alt ranklarda tabi ki çok fazla troll oyuncularda var.

Alt liglerde yabancı serverlerde emin olun çok farklı değil o yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum..
Bundan kurtulmak için biraz oyuna fazla zaman harcarsanız yükselirsiniz emin olun ben oyuna ilk başladığımda ilk sezon gümüş 1 bitirmiştim sonra gold 1 daha sonrada plat 1 bitirdim şuan plat bir ile gold 3 arası gidip geliyorum ama düzenli olarak hergün oyuna giriyorum.

Oyuna zaman ayrın biraz fazla adam vurun zaten zamanla yükselirsiniz hemen yükselmeyi düşünmeyin.

Ben hafta içleri akşam sekiz gibi girer 3-4 oyun atarım akşamları bir iki oyun daha fazla öyle diyeyim ilk başladığımda biraz daha fazla oynuyordum oyunu öğrenmek için sonra sonra çok sarmıyor zaten.

Son düzenleme:

Sliperry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bayram Aga
discors sunucularına gir ordaki insanlar ile oynayabilirsin ya da oyunda iyi iletişim kurdugun insanları eklemekten çekinme

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,409
İsim
Oğuz Oğuz
Dünyanın en saçma yorumu olabilir.
Yoo gayette mantıklı. Sanki volarantsız yaşayamıyormuş gibi bir kitle var.
2k rainbow saatim var yarın kapatıyoruz deseler uğurlar ola derim ama volarant oyunu kapatıyoruz dese hayata küsecek insanlar var. Alt tarafı oyun. Oyunda adam vuramadığı için annesi babasına kötü davranıp küfür eden bir sürü ergen var. Adı üstünde oyun. Bu kadar anlam yüklemenin bir anlamı yok. Hayatımda 4-5 defa valo ve lol oynadım sırf her şeye küfür eden ergenler yüzünden bıraktım. Neyseki r6 varda avrupalılarla oynayabiliyoruz.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Türk sunucularında oynarsan ebemde toxicliğe maruz kalır. Avrupa sunucularında oynamaya çalış.
Avrupa'dakilerin alayı kolsuz.
Adam Golda çıkmış taktik bilmiyor koşarak spray atıyor o nasıl oyuncu öyle.
Türk olduğumu söyleyince bilerek trolleyen oldu.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Yoo gayette mantıklı. Sanki volarantsız yaşayamıyormuş gibi bir kitle var.
2k rainbow saatim var yarın kapatıyoruz deseler uğurlar ola derim ama volarant oyunu kapatıyoruz dese hayata küsecek insanlar var. Alt tarafı oyun. Oyunda adam vuramadığı için annesi babasına kötü davranıp küfür eden bir sürü ergen var. Adı üstünde oyun. Bu kadar anlam yüklemenin bir anlamı yok. Hayatımda 4-5 defa valo ve lol oynadım sırf her şeye küfür eden ergenler yüzünden bıraktım. Neyseki r6 varda avrupalılarla oynayabiliyoruz.
2k rainbow dedikten sonrası boş. Valorant oynamak zorunda hisseden kimmiş oyunu beğenmiş oynuyor çünkü oyunlar kendine hastır nasıl rainbowdaki gerçekçilik taktiksellik cs de valoda yoksa valodaki skiller de rainbowda yok bu yüzden saçma bir yorum ayrıca o dediğin kitle her oyunda var fornite, CS, Valo rainbow da bile vardır valoya özgü bir olay değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Avrupa'dakilerin alayı kolsuz.
Adam Golda çıkmış taktik bilmiyor koşarak spray atıyor o nasıl oyuncu öyle.
Türk olduğumu söyleyince bilerek trolleyen oldu.
Bende yaşamıştım bi ara tr sunucuları çökmüştü frankfurta pariste türk doluydu adamlar 100 200 pingle oynuyor avrupalı 20 pingle sonuncuydu.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
TR ve Frankfurt 1 den uzak dur. Mic ve ses kapa iyi oyuncuysan zaten haritadan infoyu kendin alabilirsin. Bu zamana kadar fps oyunlarını hep kendim oynadım. Adam gibi insanlar gelirse konuşur info veririm. Toxic gelirse direk ses ve mic kapar oyunuma bakarım. Bu sayede belli seviyelere zaten geliyorum bu da doğru yaptığımın kanıtı

Top Bottom