Valorant toxic lere karşı getireceği güncelleme.

Hocam adil bir şekilde oynamak istiyorum ben. Kazanacaksam da kaybedeceksem de adil bir şekilde olsun istiyorum. Adamlar 7-4'den 13-10 yaptılar. Son raund VANDAL çektiler.
Aynısını yap sende

Hocam adil bir şekilde oynamak istiyorum ben. Kazanacaksam da kaybedeceksem de adil bir şekilde olsun istiyorum. Adamlar 7-4'den 13-10 yaptılar. Son raund VANDAL çektiler.
Ben daha çok takım trollüyor mesela adamda 9000 para var gidip shorty çekip hemen ölüyor.

hep öyle oluyor zaten karşı taraf odin çekerse odin ne a* yazarsın diğer el sende çekersin karşı taraftaki odin çekmeyenlerden biride sana odin ne a* der sende ilk siz çektiniz dersiniz :D
geçen öle oldu adam ben hiç çekmedim diyor dvshkjbgfsdjdsflkfds
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben daha çok takım trollüyor mesela adamda 9000 para var gidip shorty çekip hemen ölüyor.
shorty ii ya özellikle viper ile

hep öyle oluyor zaten karşı taraf odin çekerse odin ne a* yazarsın diğer el sende çekersin karşı taraftaki odin çekmeyenlerden biride sana odin ne a* der sende ilk siz çektiniz dersiniz :D
Valorant oynamayan bne o.O2

Ama ayı gibi bir silah olmaz böyle.

Ama adamda 9000 para var yani çok saçma ve karakteride brimstone idi.
olum vallaha bak noob silahı diyorlar ben oynayamıyorum odinle vandalla phantom felan onlara iyi oynuyorum he bide bu aralar frenzy ile iyi oynamaya başladım eskiden oynayamıyordum :D

Ama dereceli maçta kullanılması saçma.

LoL'ü Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
knk kanserler alıyor ama başta alanı görmedim hiç oyunda hep sonda alıyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri