Yardım Valorant TPM 2.0 hatası

Reaksiyon skoru
5
BIOS güncelledim bugün ve Valorant'ta TPM 2.0 hatası alıyorum. Bunu geçen senelerde aldığımda internetteki şeyleri denediğimde ekran görüntü vermedi ve bilgisayarcıya gitmek durumunda kaldım bir öncesinde halletmişti sonraki gittiğimde yeni anakart almamız lazım dedi bunun siyah ekran almadan bir yolu çözümü yok mudur?
Anakart A520M k gigabyte
Not: eskiden bu sorunu b450h mı neydi o anakartta yaşıyordum yine gigabytetı değişti ama güvenemiyorum önerisi olan var mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
BIOS güncelledim bugün ve Valorant'ta TPM 2.0 hatası alıyorum. Bunu geçen senelerde aldığımda internetteki şeyleri denediğimde ekran görüntü vermedi ve bilgisayarcıya gitmek durumunda kaldım bir öncesinde halletmişti sonraki gittiğimde yeni anakart almamız lazım dedi bunun siyah ekran almadan bir yolu çözümü yok mudur?
Anakart A520M k gigabyte
Not: eskiden bu sorunu b450h mı neydi o anakartta yaşıyordum yine gigabytetı değişti ama güvenemiyorum önerisi olan var mı
Aygıt yöneticisi üzerinden tpmin sürücüsünü bir kaldır sora yeniden başlat tekrar indirsin ayrıca ne hatası adı ne

Ekler

• resim_2025-08-19_123438678.webp
    resim_2025-08-19_123438678.webp
    7.9 KB · Hit: 19
  • resim_2025-08-19_123555731.webp
    resim_2025-08-19_123555731.webp
    7.1 KB · Hit: 20
Anakart A520M k gigabyte
TPM açık mı biosta ?

Geri