berkeaktask
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
BIOS--->BIOS menüsü--->CSM Support off yap. Ardından en altta secure boot menüsü açılacak gir.Alıntıyı görüntüle Bu hatayı nasıl düzeltebilirim
Discordun varmı?BIOS--->BIOS menüsü--->CSM Support off yap. Ardından en altta secure boot menüsü açılacak gir.Alıntıyı görüntüle
Bunu enable yap biostan çık geri gir. Alttaki not active yazısı active olmuş mu diye bak.
Olmamışsa restore factory keys var altta ona bas bir daha dene.
Win 11 e geçememede sen yardım etmiştin çünkü anlıyo gibisin bu işlerdenDiscordun varmı?
RevDeisDou#2769Discordun varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Win 11 e geçememede sen yardım etmiştin çünkü anlıyo gibisin bu işlerden
Aynı yoldan geçtimDiscordun varmı?
Win 11 e geçememede sen yardım etmiştin çünkü anlıyo gibisin bu işlerden
attım istekRevDeisDou#2769
Aynı yoldan geçtim![]()
Ben Valorant'a girerken bu hatayla karşılaşmadım yani Windows 11 kullanabilirim demek mi bu ?BIOS--->BIOS menüsü--->CSM Support off yap. Ardından en altta secure boot menüsü açılacak gir.Alıntıyı görüntüle
Bunu enable yap biostan çık geri gir. Alttaki not active yazısı active olmuş mu diye bak.
Olmamışsa restore factory keys var altta ona bas bir daha dene.
Win 10 ise zaten bu hata çıkmıyo Win11 olmana rağmen çıkmıyorsa ne güzelBen Valorant'a girerken bu hatayla karşılaşmadım yani Windows 11 kullanabilirim demek mi bu ?
Win11 de oluyor bu hata.Ben Valorant'a girerken bu hatayla karşılaşmadım yani Windows 11 kullanabilirim demek mi bu ?