Neler Yeni

Valorant TR kitlesi neden böyle?

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
ne güzel oynuyoruz bakın ilk rounddan (evet şaka değil) "neden şöyle yaptın neden böyle yaptın" demeye başladı.Başta anlayamadım sonra "neyse anlatma muteledim alttan yazarsın" dediğini görüne rage bait olduğunu anladım biraz iyi oynuyor diye egoizmin dibine vurmuş bir tip oyun sonlarına doğru da ultim OLMAMASINA rağmen "sage 10 saniye veriyorum kaldırmazsan afk kalırım" dedi bende artık dayanamayıp afk kal o zaman dedim sonra "tamam ben maine geçiyorum :D" yazıp çıktı üstüne afk kaldığı an oyunu çevirdik :D birde utanması olmadan afk kalmadan önce YT kanalını attı ( https://www.youtube.com/@Lenjufps ) ben artık ticket atmaktan bıktım her oyuncu kendi kendine rage olup deliriyor bütün paramı vandal isteğine atmazsam deliriyorlar hadi bunu geçtim bu ne şimdi rito fanboyu bir arkadaşım var her saat başı csye sallar (çünkü ben de Valve'i severim) ne zaman hile göstersem böyle tipleri göstersem reportla banlanır diyor ama hayır ticket atıp arkasından takipçi olmayınca çoğu büyük değerlere sövse bile full trollese bile banlanmıyor biz neden böyleyiz csdeki ruslara laf ediyoruz ama halimiz daha kötü,en azından tanrılarına atalarına hakaret etmiyorlar

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Efe çiçek
Ego , küçük yaşta aile sevgisi almayıp büyüme , keko faktörü , bir takım zihinsel engeller , yetersiz veya yanlış terbiye verimi , iyi yerine kötü insanların örnek alınması , +18 m*dde sigara alkol ve bilinen bilinmeyen kötü şeylerin havalı olduğunun sanilmasi valorant tr kitlesi çok boş kendine veya herhangi birine faydasız bir topluluk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu faktörler 2 senede beni valodan soguttu ve artık cs oynayan Ruslara sövüp mirage banlayan her hafta 100 dolarlık kasa düşsün diye Allah'a dua eden bir cs oyuncusuyum tavsiyemdir

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet
valorantta yüksek elo tr serveri rezalet. yücelik altında tr yücelik üstünde fransa ve ingiltere oynamalısın. Çok daha güzel ama ingilizcen varsa tabii

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali
ne güzel oynuyoruz bakın ilk rounddan (evet şaka değil) "neden şöyle yaptın neden böyle yaptın" demeye başladı.Başta anlayamadım sonra "neyse anlatma muteledim alttan yazarsın" dediğini görüne rage bait olduğunu anladım biraz iyi oynuyor diye egoizmin dibine vurmuş bir tip oyun sonlarına doğru da ultim OLMAMASINA rağmen "sage 10 saniye veriyorum kaldırmazsan afk kalırım" dedi bende artık dayanamayıp afk kal o zaman dedim sonra "tamam ben maine geçiyorum :D" yazıp çıktı üstüne afk kaldığı an oyunu çevirdik :D birde utanması olmadan afk kalmadan önce YT kanalını attı ( https://www.youtube.com/@Lenjufps ) ben artık ticket atmaktan bıktım her oyuncu kendi kendine rage olup deliriyor bütün paramı vandal isteğine atmazsam deliriyorlar hadi bunu geçtim bu ne şimdi rito fanboyu bir arkadaşım var her saat başı csye sallar (çünkü ben de Valve'i severim) ne zaman hile göstersem böyle tipleri göstersem reportla banlanır diyor ama hayır ticket atıp arkasından takipçi olmayınca çoğu büyük değerlere sövse bile full trollese bile banlanmıyor biz neden böyleyiz csdeki ruslara laf ediyoruz ama halimiz daha kötü,en azından tanrılarına atalarına hakaret etmiyorlar
Kardeşim 15 yaşında zümrüt eloda takımında iyi oynuyo hep her maç 20-25 kill alıyor sırf sesi ince diye zorbalayıp, utanmadan taciz eden bir oyun kitlesi düşün ne bekleyebilirsinki

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Kaan P
Steam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ego , küçük yaşta aile sevgisi almayıp büyüme , keko faktörü , bir takım zihinsel engeller , yetersiz veya yanlış terbiye verimi , iyi yerine kötü insanların örnek alınması , +18 m*dde sigara alkol ve bilinen bilinmeyen kötü şeylerin havalı olduğunun sanilmasi valorant tr kitlesi çok boş kendine veya herhangi birine faydasız bir topluluk

Bu faktörler 2 senede beni valodan soguttu ve artık cs oynayan Ruslara sövüp mirage banlayan her hafta 100 dolarlık kasa düşsün diye Allah'a dua eden bir cs oyuncusuyum tavsiyemdir
ama yani serverın %80i cidden böyleler Valve bu yüzden mi TR serverı koymuyor diye düşündürmeye başlatıyor csyi severim ama hileler aşırı bayıyor legit oynayacağım ayağına kafana koşup prefire atan bir ton adam var :D valorantta da varlar ama yine 3 dolara 1 aylık hile olmadığından daha nadirler

valorantta yüksek elo tr serveri rezalet. yücelik altında tr yücelik üstünde fransa ve ingiltere oynamalısın. Çok daha güzel ama ingilizcen varsa tabii
eskiden elmas 3 maxtım şuan plat 2 ama çoğu kişinin uğurluğu yücelik 2 eu girsem zaten berbat valorant hitregi pingle karışıyor iyice çekilmez oluyor o yüzden denedim olmadı

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
ismail
Çocuk oyunu çünkü takımımda sürekli bağıran çocuk yerine 4 rus bulunmasını yeğlerim

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,548
İsim
Dontaçhi kâfi.
Bunun hakkında bir video kesinlikle yapacağım. Bu TR serveri oyunun ilk zamanlarında hatta özellikle kapalı beta zamanında tabiri caizse hayvan gibi eğlenceliydi ancak şuan baktığımızda sıfır ingilizce bilseniz bile Frankfurtta oynamanızı tavsiye ediyorum. Frankfurtta da yok değil bu tipler ancak bir elin beş parmağını geçmez misali çok az denk geliyorlar.

ama sorunuzun cevabıysa tamamiyle Egodan kaynaklı. Kendini dünyanın en iyi valorant oyuncusu sananlar, Diamond yücelik olup kendine gümüş bir hesap alıp smurf takılıyorum diyen tipler bunlar.
Bu tipler karşısındaki garson kıza heyecandan kekelemeden sipariş veremez, hayatında sevgi saygı ve değer görmemiş insanlar ilgiyi böyle kendine sövdürerek alıyorlar. Çünkü o zaman kendini kaale alan bir muhattap bulabiliyorlar..

Bazen b.kunu çıkaran ve tolerans gösterilmeyecek davranışlarda bulunan insanlar oluyor o insanlar için Alarmbot sistemini kesinlikle kullanmanızı öneririm. Nasıl kullanacağınızı veya ne işe yaradığı hakkında bir fikriniz yoksa kanalımda bir rehber videosu mevcut bu konuyla alakalı...

Bu tiplerin rank yükseldikçe arttığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz demektir. Rank yükseldikçe ego da artıyor.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
berkay
Geçen günler de sanırım reyna oynayan bir arkadaşa silahı daha sakin sıkmasını söylediğimde gereksiz bir küfür etti ve daha sonrasında ortalama 25-30 adam vurdum diye bir başkası küfür etti valorant kitlesi gerçekten garip sırf meraktan oynadığım oyunu bir daha oynamayacağım mesela 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yusufcan Koçkaya
başta nabız yoklayıp dediğiniz gibi ise direkt mute atıp oynuyorum. Çözümü yok maalesef

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Efe çiçek
ama yani serverın %80i cidden böyleler Valve bu yüzden mi TR serverı koymuyor diye düşündürmeye başlatıyor csyi severim ama hileler aşırı bayıyor legit oynayacağım ayağına kafana koşup prefire atan bir ton adam var :D valorantta da varlar ama yine 3 dolara 1 aylık hile olmadığından daha nadirler

eskiden elmas 3 maxtım şuan plat 2 ama çoğu kişinin uğurluğu yücelik 2 eu girsem zaten berbat valorant hitregi pingle karışıyor iyice çekilmez oluyor o yüzden denedim olmadı
Cs de o kadar hile yok bu arada seçkin alman yeterli he seçkindede hile vardır ben faceit oynuyorum hile ihtimali 0 oluyor

Sadece haftalık kapsamı dusurmek için normal cs oynuyorum kasam düşünce faceitten devam ediyorum ve enazindan 0.03 cent e skın alabiliyorsun :D

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Kaan P
Steam
Cs de o kadar hile yok bu arada seçkin alman yeterli he seçkindede hile vardır ben faceit oynuyorum hile ihtimali 0 oluyor

Sadece haftalık kapsamı dusurmek için normal cs oynuyorum kasam düşünce faceitten devam ediyorum ve enazindan 0.03 cent e skın alabiliyorsun :D
premierde bir spinbot geldi tamam magic bullet falan baseden vuruyor ytdan gördüm ama teslim olurken chate steamidmiz ile şu şu teslim oyunu verdi yazınca korktum girmez oldum aşırı gelişmişler ama evet arada bir girince trust factor bozuluyordur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,104
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom