z0rden
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 208
- İsim
- Kaan P
- Steam
- steamcommunity.com/id/z0rden
ne güzel oynuyoruz bakın ilk rounddan (evet şaka değil) "neden şöyle yaptın neden böyle yaptın" demeye başladı.Başta anlayamadım sonra "neyse anlatma muteledim alttan yazarsın" dediğini görüne rage bait olduğunu anladım biraz iyi oynuyor diye egoizmin dibine vurmuş bir tip oyun sonlarına doğru da ultim OLMAMASINA rağmen "sage 10 saniye veriyorum kaldırmazsan afk kalırım" dedi bende artık dayanamayıp afk kal o zaman dedim sonra "tamam ben maine geçiyorum
" yazıp çıktı üstüne afk kaldığı an oyunu çevirdik
birde utanması olmadan afk kalmadan önce YT kanalını attı ( https://www.youtube.com/@Lenjufps ) ben artık ticket atmaktan bıktım her oyuncu kendi kendine rage olup deliriyor bütün paramı vandal isteğine atmazsam deliriyorlar hadi bunu geçtim bu ne şimdi rito fanboyu bir arkadaşım var her saat başı csye sallar (çünkü ben de Valve'i severim) ne zaman hile göstersem böyle tipleri göstersem reportla banlanır diyor ama hayır ticket atıp arkasından takipçi olmayınca çoğu büyük değerlere sövse bile full trollese bile banlanmıyor biz neden böyleyiz csdeki ruslara laf ediyoruz ama halimiz daha kötü,en azından tanrılarına atalarına hakaret etmiyorlar