Neler Yeni

Valorant TR sunucularında hile varmı. (Bazı TR oyuncularına Sitemim var)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Tıktokta felan da görüyorum evet muhtemelen son zamanda hile çoğaldı ama bu bahsettiğiniz herkesi suçlayabileceğim anlamına da gelmiyor
genel olarak herkes belli başlı bölgeleri ezberliyor ona göre hareket ediyor o yerlere denk geliyor da olabilirsin bilemiyorum.
burada cs go valorant kıyaslaması da doğru olmaz. TR serverlerı hep kanserdi kanser olmaya da devam edecek almanyaya girerek iyi yapmışsınız öyle devam edin hocam en iyisi vallaha.

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
ben ilk çıktığndan beri sadece 1 kez hile gördüm ondada oyun duraklatıldı hile tespit edildi deyip maçı berabere bitirdi

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
CS daha kötü ondan valo oynuyoruz zaten :ROFLMAO: 10 maçtan 6' sı hile bruh.
En azından kanser bir kitlesi yok, silahın nasıl sekeceği belli, daha gerçekçi bir deneyim sunuyor. Oyun içi tonla zorluk varken bir de karakter yetenekleriyle uğraşmıyorum. Boost gibi mekanikleriyle de beni benden alıyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Öncelikle cümleten Selâmün aleyküm arkadaşlar. 2020 yılının başında aşırı hile gelmesi ve artık sıkılmam dolayısıyla CS:GO' yu tamamen bıraktım ve 2021 e kadar sadece tek tük Battlefiled 1 oynadım. Şu son 2.5 haftadır Valorant'a arkadaşımın da gazlamasıyla başladım, ancak girdiğim maçların hiç azımsanıyacak bir kısmında çok insan üstü performans gösteren arkadaşlara denk geldim. Ölüm maçı ve derecesiz oynadım 2 hafta boyunca ama karşıma gelen adamların bir kısmı resmen daha çıkmadan vuruyorlar yada çok absürt zamanlamalarda çıkıp vuruyor, hatta yerimi biliyormuşçasına pustuğum yere tarayıp bazense tek atıyorlar (bu maçlarda karşıda sova yada cyber yoktu). Takım iletişimi konusuna girmek bile istemiyorum durduk yere "Ana, bacı, Allah, Kitap" yemediğim küfür çeşidi kalmadı. Derecesiz maçlarda bile bu insanlar böyle davranıyorlar heleki çocuklar tam bir facia. Adamlar mikrofonu hiç kapatmıyor ses bile kasamıyorum onu bırakın hiç susmuyorlar car car konuşuyorlar ve bunu yaş farketmeksizin neredeyse hepsi yapıyor. Bu durum baya bir canımı sıktı ilk baş kendi kendime 1 senede çok kolsuzlaştım herhalde dedim taki eski ev arkadaşıma durumu anlatıncaya kadar. O valorantı neredeyse ilk çıktığı günden beri oyunuyor ve bana dedi ki "Frankfurt yada Paris'e gir hem kafanı dinlersin hemde TR sunucularında karşına çok hile çıkar". Ondan sonra Frankfurt sunucusuna girdim ve resmen huzura kavuşmuştum. Adamlar oyun harici hiçbirşey konuşmuyor, mikrofon açıp öfke nöbeti yaşamıyor ve sizin moralinizi yerden yere vurmuyorlar. Ayrıca TR sunucusunda yaşadığım anormal durumları orada maksimum 2 kere falan yaşadım. Adamlar gerçekten iyi oynuyorlar ancak çıkmadan hs atma gibi durumlar o kadar nadir yaşadım ki. 5 gündür frankfurttayım ve şuan oyundan ciddi keyif alıyorum.

Sizlere asıl sormak isteğim şey gerçekten TR sunucusunda hile var mı ? TR oyuncularının bir ksımının kalitelerini maalesef biliyroum özellikle server değiştirdiğimde fark çok bariz oldu, gerçekten bu duruma çok üzülüyorum. Çünkü resmen kendi milletimden kaçıyorum oyunlarda. Hangi oyun olursa olsun Türk olduğumu söylediğimde adamların ses toununda ki o memnuniyetsizliği hissediyorum ve kesinlikle haksız sayılmazlar. 15 ms pingle oynamak varken 60-70 ms pingle oynuyorum. Valorantta tecrübeli arkadaşların yanıtlarını oldukça merak ediyorum. 1 görüşe bakarak yargısız infaz yapmak istemiyorum, hemen kimseye hile demek istemiyorum çünkü olmamasını umut ediyorum, Gerçekten TR deki insanlar umarım bu kadar iyi oynuyordur da ben yanılıyorumdur.

Sadece yazının başını ve küfür kısmını okudum,bazı immortal tarzı insanlar smurf hesap kasıyor sanada bunlardan denk gelmiş olabilir.Küfür meselesi içinse adamlar aşırı küfür ediyorsa ya sesini kapat ya da tamam de geç.Mesela bana dün akşam aşırı küfür eden bir çocuk geldi spike tutun diyorum sanane lan diyor sonra tamam aynen dedim kapadım adamın sesini açtım arkadan şarkı mis gibi oynadım.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Altan Geçer
Valorantta her zaman hile olacak. Eğer o rakibin etrafında ki kırmızı sarı veya mor olarak ayarlayabildiğin renk efekti kaldırılmazsa. Hileler sadece yazılımla yapılmıyor. Evet valorantın milyonluk hile koruma sistemi olsa dahi donanım hilelerine çözüm bulamıyorlar. Çok basit neredeyse de bedava bir arduino kodlamasıyla color aimbot yapanlarla dolu oyun. Csgo da ise bu biraz daha pahalı 2000$ civarı dma cihazı ile bellekten bilgi çekip aimbot yapanlar vae faceitte hala oynuyorlar.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,317
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
En azından kanser bir kitlesi yok, silahın nasıl sekeceği belli, daha gerçekçi bir deneyim sunuyor. Oyun içi tonla zorluk varken bir de karakter yetenekleriyle uğraşmıyorum. Boost gibi mekanikleriyle de beni benden alıyor.
Tabii skiller belli bir yetenek gerektiriyor bunlara sahip değilsek cs oynarız sahipsek valo.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Hileleri olmasa ve 128 tick serverları olsa bir müddet daha oynardım. Ancak Valve oyununun arkasında hiç durmuyor ve bu durum çok can sıkıcı. Umarım Valve bu durumu düzeltir.
Faceit gir adamlar çok iyi ve sunucular 128 tick,
ESEA girebilirsin,128 tick,tr serverları var ping düşük oluyor.
Cs de ilk başladığında karşına çok hile gelir çünkü güven faktörün düşüktür,o yüzden 10-20 saat oynayıp "Cs cOğ kÖğtü moruq"diyen kişi sayısı fazladır.İlk Esea yada faceit girip güven faktörünü yükselt,sonra cs başla karşına hiç hile gelmez.

Asıl Soruya Gelirsek;Karşına gelen kişilerin monitör hzleri senden daha fazla olabilir,yada premium hile kullanıyor olabilirler.Frankfurtda devam et bence.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,317
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Cs de ilk başladığında karşına çok hile gelir çünkü güven faktörün düşüktür,o yüzden 10-20 saat oynayıp "Cs cOğ kÖğtü moruq"diyen kişi sayısı fazladır.İlk Esea yada faceit girip güven faktörünü yükselt,sonra cs başla karşına hiç hile gelmez.

Asıl Soruya Gelirsek;Karşına gelen kişilerin monitör hzleri senden daha fazla olabilir,yada premium hile kullanıyor olabilirler.Frankfurtda devam et bence.
1000 saat cs var hala çöp diyorum. Faceit okey tamam da cs' de rankım olmayınca ne anlamı var cs oynamamın?

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Tümünü okumadım ama valorantın kitlesinde çok toxic çocuk var 8 yaşlarında çocuk 30 yaşındaki adama sövüyodu en son baktığımda 😐

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Beşir Aslanov

CS:GO da 1k saatim var ama iş güç dolayısıyla çok fazla bırakıp başlamak zorunda kaldım. Zaten son 1 sene face it girmiştim ama oyundan sıkıldım. CS:GO yu hilesiz oynamak için 3. parti bir yazılım kullanmak bana çok garip geliyor. Esasen herkes tepkisini koysa Valve seve seve bu işe el atmak zorunda kalıcak. Ben biraz da valve olan kızgınlığımdan bıraktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,995
Üyeler
168,070
Son üye
Heroman034
Top Bottom