Neler Yeni

Valorant TR sunucularında hile varmı. (Bazı TR oyuncularına Sitemim var)

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Hile var ama çok yok oyunda ki elolalarının en iyi oyuncuları İstanbulda oynuyor diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Beşir Aslanov
Valorantta her zaman hile olacak. Eğer o rakibin etrafında ki kırmızı sarı veya mor olarak ayarlayabildiğin renk efekti kaldırılmazsa. Hileler sadece yazılımla yapılmıyor. Evet valorantın milyonluk hile koruma sistemi olsa dahi donanım hilelerine çözüm bulamıyorlar. Çok basit neredeyse de bedava bir arduino kodlamasıyla color aimbot yapanlarla dolu oyun. Csgo da ise bu biraz daha pahalı 2000$ civarı dma cihazı ile bellekten bilgi çekip aimbot yapanlar vae faceitte hala oynuyorlar.
Maalesef tüm popüler oyunların kaderi bu oluyor. Üzücü :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Beşir Aslanov
Sadece yazının başını ve küfür kısmını okudum,bazı immortal tarzı insanlar smurf hesap kasıyor sanada bunlardan denk gelmiş olabilir.Küfür meselesi içinse adamlar aşırı küfür ediyorsa ya sesini kapat ya da tamam de geç.Mesela bana dün akşam aşırı küfür eden bir çocuk geldi spike tutun diyorum sanane lan **** diyor sonra tamam aynen dedim kapadım adamın sesini açtım arkadan şarkı mis gibi oynadım.
Sesini kapatsam bu seferde infosunu duyamıyor bazen verilen infolar hayat kurtarıyor. Ama beni CS de de en sinir olduğum konu smurf'tü ve bence hilelerin en çok artmasının nedenlerinden birtanesi smurf çünkü karşıda ki adam onu hile sanıyor ve hile açıyor. İşin kötü tarafı bu böyle bir kısır döngüye giriyor.

Öncelikle cümleten Selâmün aleyküm arkadaşlar. 2020 yılının başında aşırı hile gelmesi ve artık sıkılmam dolayısıyla CS:GO' yu tamamen bıraktım ve 2021 e kadar sadece tek tük Battlefiled 1 oynadım. Şu son 2.5 haftadır Valorant'a arkadaşımın da gazlamasıyla başladım, ancak girdiğim maçların hiç azımsanıyacak bir kısmında çok insan üstü performans gösteren arkadaşlara denk geldim. Ölüm maçı ve derecesiz oynadım 2 hafta boyunca ama karşıma gelen adamların bir kısmı resmen daha çıkmadan vuruyorlar yada çok absürt zamanlamalarda çıkıp vuruyor, hatta yerimi biliyormuşçasına pustuğum yere tarayıp bazense tek atıyorlar (bu maçlarda karşıda sova yada cyber yoktu). Takım iletişimi konusuna girmek bile istemiyorum durduk yere "Ana, bacı, Allah, Kitap" yemediğim küfür çeşidi kalmadı. Derecesiz maçlarda bile bu insanlar böyle davranıyorlar heleki çocuklar tam bir facia. Adamlar mikrofonu hiç kapatmıyor ses bile kasamıyorum onu bırakın hiç susmuyorlar car car konuşuyorlar ve bunu yaş farketmeksizin neredeyse hepsi yapıyor. Bu durum baya bir canımı sıktı ilk baş kendi kendime 1 senede çok kolsuzlaştım herhalde dedim taki eski ev arkadaşıma durumu anlatıncaya kadar. O valorantı neredeyse ilk çıktığı günden beri oyunuyor ve bana dedi ki "Frankfurt yada Paris'e gir hem kafanı dinlersin hemde TR sunucularında karşına çok hile çıkar". Ondan sonra Frankfurt sunucusuna girdim ve resmen huzura kavuşmuştum. Adamlar oyun harici hiçbirşey konuşmuyor, mikrofon açıp öfke nöbeti yaşamıyor ve sizin moralinizi yerden yere vurmuyorlar. Ayrıca TR sunucusunda yaşadığım anormal durumları orada maksimum 2 kere falan yaşadım. Adamlar gerçekten iyi oynuyorlar ancak çıkmadan hs atma gibi durumlar o kadar nadir yaşadım ki. 5 gündür frankfurttayım ve şuan oyundan ciddi keyif alıyorum.

Sizlere asıl sormak isteğim şey gerçekten TR sunucusunda hile var mı ? TR oyuncularının bir ksımının kalitelerini maalesef biliyroum özellikle server değiştirdiğimde fark çok bariz oldu, gerçekten bu duruma çok üzülüyorum. Çünkü resmen kendi milletimden kaçıyorum oyunlarda. Hangi oyun olursa olsun Türk olduğumu söylediğimde adamların ses toununda ki o memnuniyetsizliği hissediyorum ve kesinlikle haksız sayılmazlar. 15 ms pingle oynamak varken 60-70 ms pingle oynuyorum. Valorantta tecrübeli arkadaşların yanıtlarını oldukça merak ediyorum. 1 görüşe bakarak yargısız infaz yapmak istemiyorum, hemen kimseye hile demek istemiyorum çünkü olmamasını umut ediyorum, Gerçekten TR deki insanlar umarım bu kadar iyi oynuyordur da ben yanılıyorumdur.

Yabancı serverde giriyorum ben hep trde nefret ediyorum.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
troller ve hileler olmasa evet
Hileleri anladım troller asıl Valorant'ta var CS'nin Ruslarını troll sanıyorduk Valorant'ın veletleri, insalockerları ve feederlarını gördükten sonra kıymetini anladım rusların :D

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bana 2 defa denk geldi fakat yabancı sunucudaydı. Türk sunucuda da biri vardı adam daha köşeyi dönmeden sesi duymadan gelip öldürüyordu. Yabancıların hilesi kalitesiz oyun hemen yakaladı. Rank düşmekten kurtulmuştum. :d

2 oyun da benim için sıkıcı. FPS oyunları artık oynamamayı düşünüyorum.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hileleri anladım troller asıl Valorant'ta var CS'nin Ruslarını troll sanıyorduk Valorant'ın veletleri, insalockerları ve feederlarını gördükten sonra kıymetini anladım rusların :D
Irkçı Ruslara denk geldin mi :D?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
As
Benim karşıma 1-2 kere geldi çok az o vuranlar genelde yüksek elodur

meques

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mert
Öncelikle cümleten Selâmün aleyküm arkadaşlar. 2020 yılının başında aşırı hile gelmesi ve artık sıkılmam dolayısıyla CS:GO' yu tamamen bıraktım ve 2021 e kadar sadece tek tük Battlefiled 1 oynadım. Şu son 2.5 haftadır Valorant'a arkadaşımın da gazlamasıyla başladım, ancak girdiğim maçların hiç azımsanıyacak bir kısmında çok insan üstü performans gösteren arkadaşlara denk geldim. Ölüm maçı ve derecesiz oynadım 2 hafta boyunca ama karşıma gelen adamların bir kısmı resmen daha çıkmadan vuruyorlar yada çok absürt zamanlamalarda çıkıp vuruyor, hatta yerimi biliyormuşçasına pustuğum yere tarayıp bazense tek atıyorlar (bu maçlarda karşıda sova yada cyber yoktu). Takım iletişimi konusuna girmek bile istemiyorum durduk yere "Ana, bacı, Allah, Kitap" yemediğim küfür çeşidi kalmadı. Derecesiz maçlarda bile bu insanlar böyle davranıyorlar heleki çocuklar tam bir facia. Adamlar mikrofonu hiç kapatmıyor ses bile kasamıyorum onu bırakın hiç susmuyorlar car car konuşuyorlar ve bunu yaş farketmeksizin neredeyse hepsi yapıyor. Bu durum baya bir canımı sıktı ilk baş kendi kendime 1 senede çok kolsuzlaştım herhalde dedim taki eski ev arkadaşıma durumu anlatıncaya kadar. O valorantı neredeyse ilk çıktığı günden beri oyunuyor ve bana dedi ki "Frankfurt yada Paris'e gir hem kafanı dinlersin hemde TR sunucularında karşına çok hile çıkar". Ondan sonra Frankfurt sunucusuna girdim ve resmen huzura kavuşmuştum. Adamlar oyun harici hiçbirşey konuşmuyor, mikrofon açıp öfke nöbeti yaşamıyor ve sizin moralinizi yerden yere vurmuyorlar. Ayrıca TR sunucusunda yaşadığım anormal durumları orada maksimum 2 kere falan yaşadım. Adamlar gerçekten iyi oynuyorlar ancak çıkmadan hs atma gibi durumlar o kadar nadir yaşadım ki. 5 gündür frankfurttayım ve şuan oyundan ciddi keyif alıyorum.

Sizlere asıl sormak isteğim şey gerçekten TR sunucusunda hile var mı ? TR oyuncularının bir ksımının kalitelerini maalesef biliyroum özellikle server değiştirdiğimde fark çok bariz oldu, gerçekten bu duruma çok üzülüyorum. Çünkü resmen kendi milletimden kaçıyorum oyunlarda. Hangi oyun olursa olsun Türk olduğumu söylediğimde adamların ses toununda ki o memnuniyetsizliği hissediyorum ve kesinlikle haksız sayılmazlar. 15 ms pingle oynamak varken 60-70 ms pingle oynuyorum. Valorantta tecrübeli arkadaşların yanıtlarını oldukça merak ediyorum. 1 görüşe bakarak yargısız infaz yapmak istemiyorum, hemen kimseye hile demek istemiyorum çünkü olmamasını umut ediyorum, Gerçekten TR deki insanlar umarım bu kadar iyi oynuyordur da ben yanılıyorumdur.

son zamanlarda smurfler çok çoğaldı belki o yüzden olabilir çoğu oyuncu kendi hesaplarını kasıp smurflerine geçiyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Esasında oyun eğlenceli ancak tam rayına oturmamış gibi hissetiriyor. Özellikle vuruş hissiyatı çok zayıf ve spray mekaniğini hiç beğenmedim. Oyun bu konuda şuanlık CS ye rakip olabileceğini düşünmüyorum, ancak daha yeni bir oyun olduğu için çok önyargılı yaklaşmamaya çalışıyorum.
Spray mekaniği mantığı yok oyunda riot bile o kadar CS ile karşılaştırmıyor Valorantı siz neden karşılaştırıyorsunuz?İkisi de çok farklı oyunlar

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sabah girdiğim maçta adam 62 vurdu 15 turda baseden base sıkıyordu ve banlanmadı, puan kaybettim o ...... yüzünden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,116
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom