.Böyle gözüküyor ellemeden hocam
Orasi zaten oyle yaziyor ya yanina ENABLED yaziyor ya kocamanHocam sorun secure bootta altında not acitve yazıyor büyük ihtimalle csm desteği açık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Oraya geldim enabled yaptımSiz bu ayari ENABLED yapin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hemen sizin icin TPM ve Secure Boot ayarlarinda bakicam hocam bir saniye kaydedip cikmayin biostan bu ayari yapin bekleyin, araya girenler var cildirticak beni
Burasıda böyle cildircam şimdi tpm
Kaydedip çıktım bakayım düzeldi mi oyunw birde PC hocası şey demiştim ai boost geldi falan ilk resimde exponun altında var ama disabled enabled yapınca performansı daha da arttiriyordu sabkiHocam bende de TPM auto bu mesajdaki gorselde ki gibi ve Secure Boot Enabled, alttaki de sizdeki gibi standart tek fark sizde Secure boot sekmesinde en ustte setup yaziyor bende user yaziyor. Ve valorant calisiyor
O konu hakkinda bilgim yok ben daha eskiden EXPO High Bandwtih ve Low latency Mode olan ayari aciyordum AI BOOST altinda olan bende AI boost yok ama suan manuel tuned yaptim expo bile kullanmiyorum o size kalmis hocam.Kaydedip çıktım bakayım düzeldi mi oyunw birde PC hocası şey demiştim ai boost geldi falan ilk resimde exponun altında var ama disabled enabled yapınca performansı daha da arttiriyordu sabki
O setup yazani calizmas ise yine user yazin hocam, setuo mode kisminda yazan bende user yaziyor cunkuKaydedip çıktım bakayım düzeldi mi oyunw birde PC hocası şey demiştim ai boost geldi falan ilk resimde exponun altında var ama disabled enabled yapınca performansı daha da arttiriyordu sabki