Mavi Ekran Valorant Van9003 hatası alıyorum yardım

O konu hakkinda bilgim yok ben daha eskiden EXPO High Bandwtih ve Low latency Mode olan ayari aciyordum AI BOOST altinda olan bende AI boost yok ama suan manuel tuned yaptim expo bile kullanmiyorum o size kalmis hocam.
Uefi boot hatası geliyoe valode cildircam şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O konu hakkinda bilgim yok ben daha eskiden EXPO High Bandwtih ve Low latency Mode olan ayari aciyordum AI BOOST altinda olan bende AI boost yok ama suan manuel tuned yaptim expo bile kullanmiyorum o size kalmis hocam.

O setup yazani calizmas ise yine user yazin hocam, setuo mode kisminda yazan bende user yaziyor cunku

Eger yine duzelmez ise @DA-Tech hocamin dedigi gibi sadece secure boot ayarini disabled yapin kaydedip cikin sonra tekrar acilirken pc biosa girin enabled yapin kaydedip cikin duzelir olmazsa da artik bu saatten sonra ben o gigabyte anakartin.... :D
Kurtarma girdim yeniden başlattım uefi girdim ordan biosa attı şimdi beni sonra napayım

Hocam csm olmasi lazim basic mode gecince altlarda csm ayari kapali mi?

Bu nasil bir anakarttir boyle yav birde o dedigim setup mode ayarini user yapin hocam gorsellerle ve yazili anlattim.

Bugun size valo oynatmadan suradan suraya gitmicem hocam

Hocam csm olmasi lazim basic mode gecince altlarda csm ayari kapali mi?

Bu nasil bir anakarttir boyle yav birde o dedigim setup mode ayarini user yapin hocam gorsellerle ve yazili anlattim.

Bugun size valo oynatmadan suradan suraya gitmicem hocam
Ya tpm sıkıntısız formatta atarimda internet bok gibi oyunları.indirmek zulüm

Duzeldi mi hocam her sey yerinde mi yoksa uzaktan baglanip bios ayarlarinizi ben mi yapayim son care bu :D

Ya tpm sıkıntısız formatta atarimda internet bok gibi oyunları.indirmek zulüm
Anladim hocam

Duzeldi mi hocam her sey yerinde mi yoksa uzaktan baglanip bios ayarlarinizi ben mi yapayim son care bu :D

Anladim hocam
Secure bootu standarddan customa customdan standarta aldım özel oyun girdim oyundan atmadı garip

Secure bootu standarddan customa customdan standarta aldım özel oyun girdim oyundan atmadı garip
He iste en basta da dedim onu

abi acil sakal uzatmamiz lazim bu boyle olmiyacak

Sorun cozuldu hocam hayirli olsun

He iste en basta da dedim onu

abi acil sakal uzatmamiz lazim bu boyle olmiyacak

Sorun cozuldu hocam hayirli olsun
Bakalım sorun çıkarsa formatke

Hocam bence hic kurcalamayin :D duzeldiyse yola devam
Context o kapattım baktım stabilliği bozuyor oyunlarda drop fps düşüşü vb takılma türevi şeylere yol açabiliyormuş baktığıma göre dedim kaşınmayayım biosun sayfasında fast boot var oradan onu aktif etsem yada Süper fast seçeneği var orada o işe yaramaz mı?

Context o kapattım baktım stabilliği bozuyor oyunlarda drop fps düşüşü vb takılma türevi şeylere yol açabiliyormuş baktığıma göre dedim kaşınmayayım biosun sayfasında fast boot var oradan onu aktif etsem yada Süper fast seçeneği var orada o işe yaramaz mı?
Neredeyse hic bir ise yaramiyor hocam bir de tavsiye etmiyorum fast boot veya super fast boot kullanimi.

Geri