alempolatdar
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Bu hatayı alıyorum sebebi ne olabilir
önceki indirişimde çalışıyordu ama herhangi bir problem yoktu pc de değişmedimTpm 2.0 ve Secure boot açık değil muhtemelen. Bu hatanın sebebi o
Önceki indirişinde işletim sistemin yine Win11 miydi? Veya bios ayarların sıfırlanmış olabilir mi?önceki indirişimde çalışıyordu ama herhangi bir problem yoktu pc de değişmedim
evet win11 de oynamıştım pcde herhangi bir ayar değiştirmedim sadece valorantı silmiştim tekrar yükledimÖnceki indirişinde işletim sistemin yine Win11 miydi? Veya bios ayarların sıfırlanmış olabilir mi?
Windows/çalıştır çalıştırın içine Tpm.msc yazıp tpmnin açık olup olmadığını kontrol et. Eğer açıksa biosa girip boot menüsünden secure boot'un enable olup olmadığını kontrol etevet win11 de oynamıştım pcde herhangi bir ayar değiştirmedim sadece valorantı silmiştim tekrar yükledim
güvenli önyüklemem kapalıymış neden kapanmış anlayamadımWindows/çalıştır çalıştırın içine Tpm.msc yazıp tpmnin açık olup olmadığını kontrol et. Eğer açıksa biosa girip boot menüsünden secure boot'un enable olup olmadığını kontrol et
Hocam bendede bu hata vardı anakartım güncel olmadığı için bu hatayı alıyormuşum meğer güncelledim sorun çözüldü
Sorununuz çözüldüyse cevabı çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim hocam. İyi eğlencelergüvenli önyüklemem kapalıymış neden kapanmış anlayamadım