Einstein
80+ Platinum
Dahası
Oyunu silip yüklemeyi denedinmi.Evet açık açtıktan sonra kontrol de ettim
Oyunu silip yüklemeyi denedinmi.Evet açık açtıktan sonra kontrol de ettim
kanka custom game açılıyorumu bende oyun açılıyor maça gireceğim zaman ajan seçim ekranında uyarı gelip atıyor beni sen girebiliyosan custom gamede denesene bi maça girebiliyomuHocam laptopta aynı sorunu yaşıyorum
windows 11 tpm 2.0 var secure boot aktif ettim ancak hata düzelmedi başka ne yapılabilir?
Zaten format atmıştım ama tekrar deneyebilirim uygun oluncaOyunu silip yüklemeyi denedinmi.
Bilmiyorum hocam şu an deneme imkanım yok ama ranked deniyordum ve tam buldugu an atıyordu aynı şekilde.kanka custom game açılıyorumu bende oyun açılıyor maça gireceğim zaman ajan seçim ekranında uyarı gelip atıyor beni sen girebiliyosan custom gamede denesene bi maça girebiliyomu
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende afk ban yedim 3dk sonra açılacak custom game açıldı ban bitsin tekrar deniyecem
ben secure boot bende farklıydı onu uefi yaptım düzeldi custom game denedim çalıştı yani şimdi maç gircem bakalım olacakmıZaten format atmıştım ama tekrar deneyebilirim uygun olunca
Bilmiyorum hocam şu an deneme imkanım yok ama ranked deniyordum ve tam buldugu an atıyordu aynı şekilde.
hocam tam gaz attım şimdi oldu düzeldi bende müsait olduğunuz zaman yardım edeyim sizedeZaten format atmıştım ama tekrar deneyebilirim uygun olunca
Bilmiyorum hocam şu an deneme imkanım yok ama ranked deniyordum ve tam buldugu an atıyordu aynı şekilde.
Hocam secure boot kısmını uefi mi yaptınız tek fark?ben secure boot bende farklıydı onu uefi yaptım düzeldi custom game denedim çalıştı yani şimdi maç gircem bakalım olacakmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam tam gaz attım şimdi oldu düzeldi bende müsait olduğunuz zaman yardım edeyim sizede
evet uefi yaptım düzeldi başka bir şey yapmadımHocam secure boot kısmını uefi mi yaptınız tek fark?
Hocam deneyeceğim en yakın zamanda teşekkür ederimevet uefi yaptım düzeldi başka bir şey yapmadım
rica ederimHocam deneyeceğim en yakın zamanda teşekkür ederim