Neler Yeni

Öneri Valorant vandal ile oynayamama

EDXw

80+
arkadaşlar şu vandal için allah aşkına biri taktik versin oynayamıyorum 4-5 gün girmedim oynayamıyorum oyunu poligonda elimi ısındırıyorum dereceli giriyorum bam adam karşıma çıkıyor vuramıyorum

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
arkadaşlar şu vandal için allah aşkına biri taktik versin oynayamıyorum 4-5 gün girmedim oynayamıyorum oyunu poligonda elimi ısındırıyorum dereceli giriyorum bam adam karşıma çıkıyor vuramıyorum
vandalla sprey oynamak istiyorsan skin alman gerekiyor default vandal skinli vandallara göre çok fazla sekiyor bu benim görüşüm default vandalla one tap çalış her zaman

Alit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Ali Tuğra
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Sakin olucaksın sadece 1 mermi atıcaksın adamın kafasına sprey falan atma mermiler sana geri dönüyo

Avolay

80+ Gold
  • Beğen
Reaksiyonlar: EDXw

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Sprayden çok tekli atışlara çalış, 1-3 mermi arası sık sırayla. Alışırsın oynadıkça

• Beğen
Reaksiyonlar: EDXw

EDXw

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vandalla sprey oynamak istiyorsan skin alman gerekiyor default vandal skinli vandallara göre çok fazla sekiyor bu benim görüşüm default vandalla one tap çalış her zaman
banada öyle geliyor arkadaşın ejder vandalı var onla oynadığım vakit nerdeyse hiç sekme yok fakat default vandalda sekme fırlıyor

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Skin bu oyunda bir işe yaramıyor görsellik dışında.
eğer detaylı olarak asil ve default vandal kıyaslarsan farkı görürsün normal vandalla 30 mermilik düzgün sprey atılmaz ama asille atılır tavsiyem detaylı olarak dene phantom da bu sıkıntı yok ama vandalda var bariz şekilde

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
oyunu zulayla karıştırmayın skinler sadece görsel ki ayrıca yakın mesafedede çok güçlü vandal soruna gelince 1-3 mermi at lini çek yani sıkmayı bırak sonra devam et

EDXw

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,812
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom