vandalla sprey oynamak istiyorsan skin alman gerekiyor default vandal skinli vandallara göre çok fazla sekiyor bu benim görüşüm default vandalla one tap çalış her zamanarkadaşlar şu vandal için allah aşkına biri taktik versin oynayamıyorum 4-5 gün girmedim oynayamıyorum oyunu poligonda elimi ısındırıyorum dereceli giriyorum bam adam karşıma çıkıyor vuramıyorum
Sakin olucaksın sadece 1 mermi atıcaksın adamın kafasına sprey falan atma mermiler sana geri dönüyoarkadaşlar şu vandal için allah aşkına biri taktik versin oynayamıyorum 4-5 gün girmedim oynayamıyorum oyunu poligonda elimi ısındırıyorum dereceli giriyorum bam adam karşıma çıkıyor vuramıyorum
Tepki süren düşükse ditekt hs atabiliyorsun yakında daVandalı kafaya tekli tekli sık. Yakın mesafede Vandal çöp.
Skin bu oyunda bir işe yaramıyor görsellik dışında.vandalla sprey oynamak istiyorsan skin alman gerekiyor default vandal skinli vandallara göre çok fazla sekiyor bu benim görüşüm default vandalla one tap çalış her zaman
Skin görsellik sadece tepme falan azaltmıyor.vandalla sprey oynamak istiyorsan skin alman gerekiyor default vandal skinli vandallara göre çok fazla sekiyor bu benim görüşüm default vandalla one tap çalış her zaman
banada öyle geliyor arkadaşın ejder vandalı var onla oynadığım vakit nerdeyse hiç sekme yok fakat default vandalda sekme fırlıyorvandalla sprey oynamak istiyorsan skin alman gerekiyor default vandal skinli vandallara göre çok fazla sekiyor bu benim görüşüm default vandalla one tap çalış her zaman
Sana öyle geliyordur.banada öyle geliyor arkadaşın ejder vandalı var onla oynadığım vakit nerdeyse hiç sekme yok fakat default vandalda sekme fırlıyor
eğer detaylı olarak asil ve default vandal kıyaslarsan farkı görürsün normal vandalla 30 mermilik düzgün sprey atılmaz ama asille atılır tavsiyem detaylı olarak dene phantom da bu sıkıntı yok ama vandalda var bariz şekildeSkin bu oyunda bir işe yaramıyor görsellik dışında.
Sprayden çok tekli atışlara çalış, 1-3 mermi arası sık sırayla. Alışırsın oynadıkça
Sakin olucaksın sadece 1 mermi atıcaksın adamın kafasına sprey falan atma mermiler sana geri dönüyo
dediğinizi yaparken habire ölüyorumVandalı kafaya tekli tekli sık. Yakın mesafede Vandal çöp.