Neler Yeni

Öneri Valorant vandal ile oynayamama

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
senin görüşün bu mesela alışkanlık ve hissiyat farkı ben oyunu değiştiriyor demedim zaten ama cidden farklılık var

yav yok default la skinin FARKI YOK

1615024560353.png

al envanterim smurfünlede oynuyorum tamamen aynı silah oyun p2w değil ne demek farklılık var öyle olurmu sence rıot un yaptığı oyunda

Shown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Egemen Şevik
Arkadaşlar skinle alakası yok bunun. Sadece psikolojik his. Tek buglı skin ejder operatördür. Sıktığınız mermi izi bazı durumlarda nadiren yanlış gidiyor bu kadar. Hiçbir skin etkilemiyor sadece riotun psikolojik taktiği

KirliKill

80+ Silver
oyunu zulayla karıştırmayın skinler sadece görsel ki ayrıca yakın mesafedede çok güçlü vandal soruna gelince 1-3 mermi at lini çek yani sıkmayı bırak sonra devam et
sen öyle san dostum evet bi zula kadar değil gerek fiziksel gerek psikolojik daha iyi oluyor

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
sen öyle san dostum evet bi zula kadar değil gerek fiziksel gerek psikolojik daha iyi oluyor

aynen oyunu hiç oynamadım zaten ya öyle sanmaya devam edeyim allahım şöyle bronzlar yorum yapınca kafayı yiyorum

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Oktay Genç
vandalla sprey oynamak istiyorsan skin alman gerekiyor default vandal skinli vandallara göre çok fazla sekiyor bu benim görüşüm default vandalla one tap çalış her zaman
Öyle bir şey yok aga hepsinde aynı fakat psikolojik olarak öyle hissediyor insan onun dışında 0.0001 bile fark yok aynı

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Dostum anlattığın kadarından anlıyorum ki ya aimin yanlış yerde ya da odağın. Mapi, sesleri vs dikkatini dağıtmayacak şekilde kendine göre düzenle. Aim koyup beklediğinde bi an bir şey dikkatini dağıtır ve çıkan adam seni tahtalı köye yollar... Aimini nasıl koyman gerektiğini bilmiyorsan videosunu izle, aimini köşeye çok yakın koyma çünkü yeterince hızlı tepki veremezsin, kenardan gerçekçi bir pay bırakarak tut. Aim çalışmak vs basicler zaten onları anlatmıyorum, bildiğini varsaydım. Ayrıca saldırıda sık sık peeklemen gerekecek eğer ilk giriyorsan, güzelce peeklemeyi öğrenmelisin, Valorant için bir iki video izledim yeterince detaylı değildi; CS:GO için olanlara bakınabilirsin, mekanikler biraz farklıdır ama peeking mantığı aynıdır. Hellian'ın videosu vardı onu tavsiye ederim. Bu arada aim yerindeki portaldan geçince spike kurma ve imha senaryoları var onları da sık sık çalış, aim koyma ve prefire gibi şeylerde yardımcı olacaktır.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Dostum anlattığın kadarından anlıyorum ki ya aimin yanlış yerde ya da odağın. Mapi, sesleri vs dikkatini dağıtmayacak şekilde kendine göre düzenle. Aim koyup beklediğinde bi an bir şey dikkatini dağıtır ve çıkan adam seni tahtalı köye yollar... Aimini nasıl koyman gerektiğini bilmiyorsan videosunu izle, aimini köşeye çok yakın koyma çünkü yeterince hızlı tepki veremezsin, kenardan gerçekçi bir pay bırakarak tut. Aim çalışmak vs basicler zaten onları anlatmıyorum, bildiğini varsaydım. Ayrıca saldırıda sık sık peeklemen gerekecek eğer ilk giriyorsan, güzelce peeklemeyi öğrenmelisin, Valorant için bir iki video izledim yeterince detaylı değildi; CS:GO için olanlara bakınabilirsin, mekanikler biraz farklıdır ama peeking mantığı aynıdır. Hellian'ın videosu vardı onu tavsiye ederim. Bu arada aim yerindeki portaldan geçince spike kurma ve imha senaryoları var onları da sık sık çalış, aim koyma ve prefire gibi şeylerde yardımcı olacaktır.

işte adam gibi bir cevap bravo

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Vandal ile oynaman için TDM gireceksin olay bu.
Ayrıca vandal oynamak zor değil.
Alışmak lazım.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Top Bottom