Yardım Valorant Vanguard Delirmeme Challange

Reaksiyon skoru
149
Bugün 12-0 yendiğimiz maçta adamın birisi Hile Açıp 12-12 yaptı zarzorda olsa 14-12 kazandık Daha sonra biz bu adamı reportladık Ve Sonuç
Adamın ban yediğine dair bir ileti aldım ardından oyundan bağlantım koptu adamla birlikte banada ban atmış

Vanguard Temsili
hqdefault.jpg

kHraL.png

kHHl8.png

Kankam senin hile açmadığına nasıl inanalım şimdi haksız banlamış olabilir robot ne de olsa fakat sen hile açmamışsın da ban yemişsin gibi göstermiyorsundur umarım.
Gerçekse geçmiş olsun.

Kankam senin hile açmadığına nasıl inanalım şimdi haksız banlamış olabilir robot ne de olsa fakat sen hile açmamışsın da ban yemişsin gibi göstermiyorsundur umarım.
Gerçekse geçmiş olsun.
İlk Olarak Hile Kullansam başkasını reportlamazdım fark edilebileceği için ayrıca hile kullansam bronz 3 olmazdım diğer birşeyde hile kullansam hwid ban atardı kalıcı yani Orda direk hile yazmıyor büyük ihtimalle bilgisayarda bulunan başka birşeyi hile olarak algılayıp ban attı

İlk Olarak Hile Kullansam başkasını reportlamazdım fark edilebileceği için ayrıca hile kullansam bronz 3 olmazdım diğer birşeyde hile kullansam hwid ban atardı kalıcı yani Orda direk hile yazmıyor büyük ihtimalle bilgisayarda bulunan başka birşeyi hile olarak algılayıp ban attı
3. parti yazılım algıladıysa ban atması normal evet, hile olarak algılanıyor.
Başka oyunun hilesinden bile ban yiyen var.

Hile açmadıysan banı kaldıracaklardır. Neden fevrisin anlamadım. Bilet sistemiyle yardımcı olmadıkları zaman feryat edebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Cheat Engineden Olma İhtimali Var O zaman
3. parti yazılım algıladıysa ban atması normal evet, hile olarak algılanıyor.
Başka oyunun hilesinden bile ban yiyen var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hile açmadıysan banı kaldıracaklardır. Neden fevrisin anlamadım. Bilet sistemiyle yardımcı olmadıkları zaman feryat edebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Destek sistemine az önce yolladım sorun şu ne yani adamı report ettim diye 1 hafta onların cevap vermesini keyfinimi bekleyeceğim

Destek sistemine az önce yolladım sorun şu ne yani adamı report ettim diye 1 hafta onların cevap vermesini keyfinimi bekleyeceğim
Senin banlanma sebebinin adamı report etmenle ne alakası var onu tam çözemedim. CE muhtemel cevap.

Kaldırabilirler banı belki hangi uygulamadan ceza yediğini görürler muhtemelen veya maçlarını izlerlerse hile açmadığını anlayabilirler.

Geri