Neler Yeni

Valorant Videom Nasıl Sence

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet Aydın

sence nasıl olmuş

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz

sence nasıl olmuş
hocam normalde izlerken sıkılırdım böyle şeyleri, ama sardı bide herkes bu şeyleri yaparken vurdugu anı göremiyoruz yok ekran dönüyor birden patlama umarım sende onlar gibi yapmazsın iyi oyunlar

grasdiyas

80+ Silver
windows'u aktifleştir artık kaç bitrate verdiniz videoya

fps'niz biraz fazla düşük gibi 5600x ile 400 fps alıyorum 500 olduğu da oluyor yüksek ayarlarda

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
windows'u aktifleştir artık kaç bitrate verdiniz videoya

fps'niz biraz fazla düşük gibi 5600x ile 400 fps alıyorum 500 olduğu da oluyor yüksek ayarlarda
evet biraz düşük nedense kayıt dışı da aynı 300 350 aliyorum bitrate vermedim ekran kartım ile kayıt aliyorum 60 fps yüksek profilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam normalde izlerken sıkılırdım böyle şeyleri, ama sardı bide herkes bu şeyleri yaparken vurdugu anı göremiyoruz yok ekran dönüyor birden patlama umarım sende onlar gibi yapmazsın iyi oyunlar
sağol

aslında örnek aldığım yabancı biri var asmr tadında klavye sesi geliyor ekranda ise arkada hafif chil bir şarkı gameplay oluyor öyle bir content hevesim var ama çok acemiyim dediğim gibi denedim bişiler beğenmenize sevindim umarım başarabilirim.

Son düzenleme:

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
evet biraz düşük nedense kayıt dışı da aynı 300 350 aliyorum bitrate vermedim ekran kartım ile kayıt aliyorum 60 fps yüksek profilde

sağol

aslında örnek aldığım yabancı biri var asmr tadında klavye sesi geliyor ekranda ise arkada hafif chil bir şarkı gameplay oluyor öyle bir content hevesim var ama çok acemiyim dediğim gibi denedim bişiler beğenmenize sevindim umarım başarabilirim.
Dostum muzik uygunsuz olmus.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Cengiz

sence nasıl olmuş
hocam emeğine saygısızlık etmek istemem özür dilerim şimdiden ama sadece arkaya müzik koyup oyun sesini kısıp bırakmışsın yani değerlendirilecek bir edit değil yani ama kendini geliştirirsen tabi neden daha iyi olmasın iyi çalışmalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,942
Üyeler
164,221
Son üye
EŞŞEKTEDARİKCİSİ31
Top Bottom