yarın unreal engine 5 motoruna geçecek oyun ondan olabilirdostlar valoranta vp almayı denerken hata alıyorum kartı sildim en bastan ekledim falan filan olmuyor yinede sizdede oylemi sıkıntı bendemi yoksa oyundamı bir problem var acaba kart kullanıma acık yeterli bakiyeside var
hangi kart?dostlar valoranta vp almayı denerken hata alıyorum kartı sildim en bastan ekledim falan filan olmuyor yinede sizdede oylemi sıkıntı bendemi yoksa oyundamı bir problem var acaba kart kullanıma acık yeterli bakiyeside var
İş Bankası maximumhangi kart?
Oda olabilir yarın tekrar deniyecegim hocam savaş biletini acicaktimyarın unreal engine 5 motoruna geçecek oyun ondan olabilir
NedenOyun içerisinden VP Alınmaz. E-Pin sitelerinde 5 lira bile ucuz olsa oradan al.
daha az para harcarsın bide zaten vp ler gereksiz pahalı ne kadar ucuza alırsan o kadar iyiİş Bankası maximum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oda olabilir yarın tekrar deniyecegim hocam savaş biletini acicaktim
Neden
hesap alma 1 2 hafta takılırsın sonra hesabı çekerlerkac türk lirasına hacım
nasıl hesap
Hocam 7k altina vermem tam bilmiyorum ne kadar eder ama dolu hesap. Suan plat bi ara radi idi bircok skin var
Hesap bu https://www.technopat.net/sosyal/konu/valorant-hesabi-ne-kadar-eder.3696179/#post-27683953Hocam 7k altina vermem tam bilmiyorum ne kadar eder ama dolu hesap. Suan plat bi ara radi idi bircok skin var