Valorant vp alırken hata alıyorum

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
450
dostlar valoranta vp almayı denerken hata alıyorum kartı sildim en bastan ekledim falan filan olmuyor yinede sizdede oylemi sıkıntı bendemi yoksa oyundamı bir problem var acaba kart kullanıma acık yeterli bakiyeside var

vp alma hesap satim ben sana

hesap satın alma bro. birincisi zaten hesap alım satımı yasak. ikincisi hesabın ilk maili satan adamda olacağından çok rahat dolandırılırsın. hem paran gider hem aldım sandığın hesap. vp alımı yapamıyorsan da mobil bankacılıktan kart ayarlarına bir bak. internet alışverişi, yurt dışı alışverişi vb gibi ayarlardan kapalı olan varsa belki o yüzden banka izin vermiyordur satın almana. ayrıca direkt oyun içinden almak yerine web sitelerinden alırsan daha uygun oluyor. reklam olmaması için buraya yazmıyorum fakat zaten valorant vp yazarsan en çok alışveriş yapılan siteler en yukarılarda olur. siteleri gezersin uygun olandan alırsın

Oyun içerisinden VP Alınmaz. E-Pin sitelerinde 5 lira bile ucuz olsa oradan al.

dostlar valoranta vp almayı denerken hata alıyorum kartı sildim en bastan ekledim falan filan olmuyor yinede sizdede oylemi sıkıntı bendemi yoksa oyundamı bir problem var acaba kart kullanıma acık yeterli bakiyeside var
yarın unreal engine 5 motoruna geçecek oyun ondan olabilir

hangi kart?

İş Bankası maximum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yarın unreal engine 5 motoruna geçecek oyun ondan olabilir
Oda olabilir yarın tekrar deniyecegim hocam savaş biletini acicaktim

Oyun içerisinden VP Alınmaz. E-Pin sitelerinde 5 lira bile ucuz olsa oradan al.
Neden

İş Bankası maximum

Oda olabilir yarın tekrar deniyecegim hocam savaş biletini acicaktim

Neden
daha az para harcarsın bide zaten vp ler gereksiz pahalı ne kadar ucuza alırsan o kadar iyi

Geri