Valorant vs Counter-Strike 2

Honda CRX

80+
Reaksiyon skoru
118
Beyler CSde elomu bilmiyorum hiç kasmadım çünkü. Valorantdada peakım gold 2 falan. Eğlencesine oynuyorum oyunları. Fkaat ciddi rank kasmaya başladım valoda. Mmrım yüksek olmasına rağmen bronz2den 3 haftadır çıkamıyorum. Cs2yide 2 aydır oynamıyorum. Ancak CS2de rank kasmak oldukça zor bana göre. Ama hiç kasmadığım in bilmiyorum. Premier var. Yoldaşda altın nova 3-4 civarıyım. Sizce premier rankım kaç olmalı?

Valocularin aimincscilerin aiminden üstündür bence çünkü valoda sprey atmak cidden zor cogunukla hs atmak gerekiyor üstünlük kurmak için ondan hs alışıyorsun fakat csde bu daha az csde sprey daha basit valoya göre mermi sacilimi daha az valo oynayan adam CS giriyor her vurduğu hs gibi

Valocularin aimincscilerin aiminden üstündür bence çünkü valoda sprey atmak cidden zor cogunukla hs atmak gerekiyor üstünlük kurmak için ondan hs alışıyorsun fakat csde bu daha az csde sprey daha basit valoya göre mermi sacilimi daha az valo oynayan adam CS giriyor her vurduğu hs gibi
bu komikti

Beyler CSde elomu bilmiyorum hiç kasmadım çünkü. Valorantdada peakım gold 2 falan. Eğlencesine oynuyorum oyunları. Fkaat ciddi rank kasmaya başladım valoda. Mmrım yüksek olmasına rağmen bronz2den 3 haftadır çıkamıyorum. Cs2yide 2 aydır oynamıyorum. Ancak CS2de rank kasmak oldukça zor bana göre. Ama hiç kasmadığım in bilmiyorum. Premier var. Yoldaşda altın nova 3-4 civarıyım. Sizce premier rankım kaç olmalı?
CS2 ilk çıktığında hiç sevmemiştim fakat sonradan çok topladılar geçen yoldaş girdim, Valoranttan çok daha zevkli oyun. CS2 de yabancılarla oynarken chate hiç mesaj atmıyorlar, fakat TR eşleştiğim zaman sürekli chatten tahrik etmeye başlıyorlar bu sizinde başınıza geliyormu?

hoşuma gitti

cs ile valoyu kıyaslamaya bile gerek yok zaten kıyaslayamazsın cs ezer geçer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CS2 ilk çıktığında hiç sevmemiştim fakat sonradan çok topladılar geçen yoldaş girdim, Valoranttan çok daha zevkli oyun. CS2 de yabancılarla oynarken chate hiç mesaj atmıyorlar, fakat TR eşleştiğim zaman sürekli chatten tahrik etmeye başlıyorlar bu sizinde başınıza geliyormu?
Mutele hocam. Profilini gizle

7-8k olursun

Ben valoda bi tek breach oynarken zevk alıyorum o kadar

Valorant bana göre sırf kitlesi yüzünden bile oyun değildir .

valorantı profesyonel derecede oynayan biriyim geçen kısımda immo 2de bıraktım sana tavsiye valoyu ciddiye alma akıl sağlığı vs bırakmıyor. + ekip şart yüksek ranklar için çünkü takıma gelecek olan bir trol bile senin mentalini bozup tüm gün kötü oynamana sebep olur takımın yoksa premate.gg den ekip bulup girebilirsin

bu harbiden komikti sen cs1.6 da ak47 sprayi attın mı hiç XD cs1.6 yı boş ver cs2 de olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana göre ikisini de sal call of duty , bf gibi oyunlara sar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,147
Üyeler
184,271
Son üye
MrZeki
Geri