Valorant vs Counter-Strike 2

CS2 ilk çıktığında hiç sevmemiştim fakat sonradan çok topladılar geçen yoldaş girdim, Valoranttan çok daha zevkli oyun. CS2 de yabancılarla oynarken chate hiç mesaj atmıyorlar, fakat TR eşleştiğim zaman sürekli chatten tahrik etmeye başlıyorlar bu sizinde başınıza geliyormu?
Öyleler hocam ya Ruslar ve Türkler böyle

Valocularin aimincscilerin aiminden üstündür bence çünkü valoda sprey atmak cidden zor cogunukla hs atmak gerekiyor üstünlük kurmak için ondan hs alışıyorsun fakat csde bu daha az csde sprey daha basit valoya göre mermi sacilimi daha az valo oynayan adam CS giriyor her vurduğu hs gibi
Valoda sprey atmak zor mu? CS ye geçtim 3 tane silah dışında adamı sprey ile öldürmek imkansız gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CS daha keyifli bir oyundur bana göre. Uzun süre arkadaşların zoruyla valo oynadım cs y e geçince daha rahat hissettim.

Valorantı taktir ettiğim konu gerçekten hile koruması. Csdeki hilelerin onda biri yok oyun olarak ben csyi daha çok seviyorum yinede hilesiz bir ortamda :D

Boş tartışmalar dönmüş harbi yaş kitlesini sorgulamak istiyorm ama hepsi +20 çıkar kesin andaval mısınız acaba sfsfjsfjhsf skillerle rakiplerini ezmek istiyorsan valo tabii aiminde katkısı olur biraz fakat öncelik skiller takım oyunu valoda, csde ise smok lineupları ve awp aimi başka bir şey yok ha birde koşarak spreyde ne kadar iyiyse o kadar güzel cs bende cs başladım aşırı sarıyor ssg oynaması açık ara silah hissiyatı valoyu katlar hmm ama valonunda bazen fightları oluyor delicesine eğleniyon ikiside bana hitap ediyor günlük ikisindende 1 er maç atıyorum çıkıyorum sıkıntı şu ki valorantta ki mermiler çok daha hızlı gidiyor csye göre ondan aimde biraz tutarsızlık oluyor (op marshall) özellikle bilemiyom belki ping farkındandır

Beyler CSde elomu bilmiyorum hiç kasmadım çünkü. Valorantdada peakım gold 2 falan. Eğlencesine oynuyorum oyunları. Fkaat ciddi rank kasmaya başladım valoda. Mmrım yüksek olmasına rağmen bronz2den 3 haftadır çıkamıyorum. Cs2yide 2 aydır oynamıyorum. Ancak CS2de rank kasmak oldukça zor bana göre. Ama hiç kasmadığım in bilmiyorum. Premier var. Yoldaşda altın nova 3-4 civarıyım. Sizce premier rankım kaç olmalı?
Kitleleri çok farklı valo da 9 yaşa kadar düşüp bağırıp çağıran ergenler geliyo ne kadar iyi olursan ol yükselemeye biliyosun, cs buna nazaran daha ılımlı bence

Para tuzağı vs değil ben çok hesap kastım çok hesap sattım hiçbir skin boşa gitmiyor. Oyun tarzı bana göre daha güzel csye göre valorantin animasyonları efektleri vs gayet iyi csyi çerez niyetine yiyor

Hs atmaktan haberiniz yok tek yaptığınız eğilip sprey atmak
Valoda immo eloda 45hs altına düşmedim. Csde oynarkende 65hs oranı altına dusmem kolay kolay. Rankin ne acaba merak ettiğim için soruyorum?

konuya valo fanboyları doldu girilmez artık
Dayı sorunlu musun sen burda fanboyluk bir durum yok oynadığım oyunu savunuyorum bu kadar cahil cahil konuşma aw

Valoda immo eloda 45hs altına düşmedim. Csde oynarkende 65hs oranı altına dusmem kolay kolay. Rankin ne acaba merak ettiğim için soruyorum?
Dia 3 şuan yuceye 15kp falan kaldı

Dayı sorunlu musun sen burda fanboyluk bir durum yok oynadığım oyunu savunuyorum bu kadar cahil cahil konuşma aw

Dia 3 şuan yuceye 15kp falan kaldı
Yasak mı bilmiyorum ama bu videolar benim. Csde sadece oturup spray atıyorsunuz demen aşırı saçma 😄 eski valo klipleride var CS klipleri de var. Ayrıca spray atmak en az onetap atmak kadar zordur 😄

Yasak mı bilmiyorum ama bu videolar benim. Csde sadece oturup spray atıyorsunuz demen aşırı saçma 😄 eski valo klipleride var CS klipleri de var. Ayrıca spray atmak en az onetap atmak kadar zordur 😄
Tamam hocam o zaman kişiye kalmış diyelim bırakalım

bir şey sorcam maç 11-12yken çıktım oyundan. Maçı kazanmışız. Çokmu eksi yerim?

Valoda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,262
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri