Valorant vs Cs go

Gta vice

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
45
Ben cs yi daha çok seviyorum ama valoranta 128 tick ve tr sunucusu var valve eğer oyuncularına birazcık değer verseydi saçma sapan skinler yapmak yerine 128 tick ve tr suncusunu getirirdi hile konusuna girmiyorum bile ama ben valorantı sevseydim direk geçerdim cs nin bu sorunlarından dolayı 140 ping altında oyun oynanmıyor! Valve yakında bunları yapmaz ise çok büyük bir kitleyi daha kaybedecek.

Son düzenleme:
Hocam csgo nun grafikleri,güzelliği falan valorantın 10000 katı ama sonuç olarak dediğin gibi sunuculara değer yok şu zamanda 2sinide oynamam,csgo sunucuları geliştirmediği sürece.

Hocam csgo nun grafikleri,güzelliği falan valorantın 10000 katı ama sonuç olarak dediğin gibi sunuculara değer yok şu zamanda 2sinide oynamam,csgo sunucuları geliştirmediği sürece.
Aynen oyun olarak cs 1000 katı ama sunucu vs cs de b*k gibi ama c yi bırakamıyorum :(

Ben cs yi daha çok seviyorum ama voloranta 128 tick ve tr sunucusu var valve eğer oyuncularına birazcık değer verseydi saçma sapan skinler yapmak yerine 128 tick ve tr suncusunu getirirdi hile konusuna girmiyorum bile ama ben volorantı sevseydim direk geçerdim cs nin bu sorunlarından dolayı 140 ping altında oyun oynanmıyor! Valve yakında bunları yapmaz ise çok büyük bir kitleyi daha kaybedecek.
VALORANT ve Cs:Go yuda oynadım 2 side oynanabilecek oyunlar cs de takım troll çıkabiliyo bazen valorantda hiç trolleyen görmedim
Bu ara Başlık Valorant olucaktı düzeltirseniz sevinirim

Oyununların -lerini ve +larını toplarsak kalite olarak aynılar.

500 Saat CS GO ve 2-3 saat valorant oynadım.
Ama valorant'ı CS'den bir tık daha fazla sevdim çünkü Türkiyede server var ve takımdakiler Türk hem ping sorunu olmuyor hemde takımla anlaşmada sıkıntı çekmiyorum.Karakterlerin farklı özelliklere sahip olması oyunda yaşadığınız zevki artırıyor ve sizi taktik yapmaya itiyor.Grafikler benim için önemli değil her iki oyununda grafikleri güzel zaten.Valorant'da olan tek sorun silahların aşırı saçma bir spreye sahip olması,mermi bir süre sonra dağa taşa gitmeye başlıyor.

Valorant'ı profesyonel oynama amacıyla girip e-sporcu olabilirsin önün daha açık olur.

500 Saat CS GO ve 2-3 saat valorant oynadım.
Ama valorant'ı CS'den bir tık daha fazla sevdim çünkü Türkiyede server var ve takımdakiler Türk hem ping sorunu olmuyor hemde takımla anlaşmada sıkıntı çekmiyorum.Karakterlerin farklı özelliklere sahip olması oyunda yaşadığınız zevki artırıyor ve sizi taktik yapmaya itiyor.Grafikler benim için önemli değil her iki oyununda grafikleri güzel zaten.Valorant'da olan tek sorun silahların aşırı saçma bir spreye sahip olması,mermi bir süre sonra dağa taşa gitmeye başlıyor.
benim için aynılar. ben hile çok olduğu için varolanta geçtim nova 3düm csgoda
vac adam olduğunda geri ona dönüş yaparım. csgonun mekanikleri gayet güzel.

Geri