ELECTUS
80+ Silver
Bana da gelmiyor pek az baya.hayatım boyunca 1000saat oynadığım halde max 6 kez hile gelmiştir karşıma
Bana da gelmiyor pek az baya.hayatım boyunca 1000saat oynadığım halde max 6 kez hile gelmiştir karşıma
Asıl arkadaş ortamın varsa Valorant akar.Arkadaş ortamın varsa cs akar
Ama yoksa valorant.
Cs de ölüm maçı çok sarıyor.
oyunun popülerliği devam edicekmi acaba devam etmezse ve csgo ya yeniden sararlarsa sıkıntı büyük işteİkisini karşılaştıramam ama E-Spor'a yönelmek istiyorsan Cs:Go değil Valorant daha iyiymiş öyle duymuştum. Hem yeni oyun ilgi fazla, bir de cs:go'da keşfedilmek zor diye.
Valorant oyununda da şu sıralar aşırı hile var.Cs go çok hile var Valorant o yüzden daha çok sarıyor pingler düşük baya valorant
Bence CS:GOAimim çok iyi ve yaklaşık csgoda 1000 e yakın saatim var artık profesyonel olarak ikisinden birine başlamak istiyorum size göre csgo mu daha iyi valorantmı ?
teşekkürler anket neredeyse kafa kafaya ilerliyor çok garipValorant oyununda da şu sıralar aşırı hile var.
Bence CS:GO
Yani ikisinde de olabilr e spor konusundaben e-sport tarafı olarak soruyorum çok büyük bir arkadaş ortamamım var
Bu bir cevap değil.ikisindede çok iyi oynayabiliyorum
Kişisel tercih aslında bu durum.Asıl arkadaş ortamın varsa Valorant akar.
CS tabii ki.Aimim çok iyi ve yaklaşık csgoda 1000 e yakın saatim var artık profesyonel olarak ikisinden birine başlamak istiyorum size göre csgo mu daha iyi valorantmı ?
csgoda rankım muhafız valorantada her maç ortalamaya vurduğumdada 1.7 kda gibi skora gidiyorum aim lab testinde ise 1.73 kda çıkıyorum çoğu esporculardan yüksek bileBu bir cevap değil.
Aim'in neye göre iyi?
Nasıl karar kıldın?
C. S. 1.6Aimim çok iyi ve yaklaşık csgoda 1000 e yakın saatim var artık profesyonel olarak ikisinden birine başlamak istiyorum size göre csgo mu daha iyi valorantmı ?
Ha E Spor demişsin, o zaman Valo, ama oyun olarak CS.csgoda rankım muhafız valorantada her maç ortalamaya vurduğumdada 1.7 kda gibi skora gidiyorum aim lab testinde ise 1.73 kda çıkıyorum çoğu esporculardan yüksek bile
xdC. S. 1.6
türkiye değil ama dünya olarak csgo nun esporumu daha büyük valorantınmı ?Ha E Spor demişsin, o zaman Valo, ama oyun olarak CS.