Neler Yeni

Valorant Vs Csgo Hangisi daha iyi ?

Hangisi Daha iyi

• Oy kullanan toplam üye
    50

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben sana şöyle kısaca özetliyeyim.
CSGO'da takıma girmek istiyorsan güçlü bir bilgisayar ve kesinlikle 240HZ monitör şart!
Valorant'da ise bu iş çok daha kolay 144 HZ + 180 FPS ile benim arkadaşlarım şu anda Radyant.
Takıma girmek istiyorsan veya kendini duyurmak istiyorsan Valorant oynamanı tavsiye ederim.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Bence bu soruyu kendinize sormanız daha iyi olur.
-hangisinden daha çok zevk alıyorsunuz?
-hangisinde daha uzun süre duruyorsunuz?
-hangisi sizin oynayış tarzınıza daha yakın ?
Gibi sorular sorarak kendinizin karar vermesi bence daha doğru olur? Sizi ve oynayış şeklinizi tanımıyoruz genel olarak bu konuda kendinizin karar vermesi daha verimli olacağı kanısındayım..
Şahsen ben valorant oynuyorum.fakat oynadığım için sizin de bunu oynayın demem sizin açınızdan doğru olmayabilir.
öyle bakılırsa csgodan aldığım zevki valorantan alamıyorum ama globel olarak hangi oyunu espor tarafı daha büyük ona göre geçiceğim

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
144hz ve ortalama 250 350 arası alabilen bir PC var şükür :d
O zaman sana tavsiye Valorant oynaman.
Eğer Radyant'a çıkıp kendini duyurabilirsen arada ünlü yayıncıların yayınlarına da çıkabilrsin.
Örnek Standoff'du galiba ismi. O çocuk 15 16 yaşında ve Tecone ile turnuvaya katıldı. Berk , Lego gibi isimlerle arada maç giriyor ve tanınıyor.
Yayın açarak para kazanıyor.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
O zaman sana tavsiye Valorant oynaman.
Eğer Radyant'a çıkıp kendini duyurabilirsen arada ünlü yayıncıların yayınlarına da çıkabilrsin.
Örnek Standoff'du galiba ismi. O çocuk 15 16 yaşında ve Tecone ile turnuvaya katıldı. Berk , Lego gibi isimlerle arada maç giriyor ve tanınıyor.
Yayın açarak para kazanıyor.
teşekkürler zor bir seçim olucak ama sanırım csgo ya geçiceğim yardımcı olan herkeze teşekkür ediyorum

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Kesinlikle valorant çünkü CS de iyi oyuncu olmak çok zor. Zor değil ama para kazanmak zor. Valorantı LoL gibi düşünürsek daha garanti ve daha fazla kazanırsın. Bir de Valorant da yeni yetenekler çıkabilir. O yüzden daha çok şansın var.

Tietiex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kadir Bayram
öyle bakılırsa csgodan aldığım zevki valorantan alamıyorum ama globel olarak hangi oyunu espor tarafı daha büyük ona göre geçiceğim
Şahsi görüşüm hangisinden daha çok zevk alıyorsanız o yönde kendinizi geliştirmeniz.. sonuçta bu işi yaparken zevk almanız sizin için daha önemli olacağı kanısındayım.

Fakat şöyle bir gerçek var valorant'ta bir yerlere gelmeniz daha kolay olacağını düşünüyorum. Hem yeni oyun olması ve daha çok genç kitlenin bulunduğunu düşünüyorum. Ayriyetten internette de görebileceğiniz üzere bir bu oyun sayesinde şöhretlenme yolunda giden arkafaşlar var. Yani hedefiniz için daha kısa sürebilir.Takım kurup kendinizi geliştirdiğinizde daha hızlı bir şekilde hedefinize ulaşabileceğinizi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsi görüşüm hangisinden daha çok zevk alıyorsanız o yönde kendinizi geliştirmeniz.. sonuçta bu işi yaparken zevk almanız sizin için daha önemli olacağı kanısındayım.

Fakat şöyle bir gerçek var valorant'ta bir yerlere gelmeniz daha kolay olacağını düşünüyorum. Hem yeni oyun olması ve daha çok genç kitlenin bulunduğunu düşünüyorum. Ayriyetten internette de görebileceğiniz üzere bir bu oyun sayesinde şöhretlenme yolunda giden arkafaşlar var. Yani hedefiniz için daha kısa sürebilir.Takım kurup kendinizi geliştirdiğinizde daha hızlı bir şekilde hedefinize ulaşabileceğinizi düşünüyorum.
Lol'ün kitlesini düşündüğümüzde ben valorant'ın sevilen bir oyun olduğunu de düşündüğümde cs go ile ya yan yana devam eder yada bir tık geçebilir diye düşünüyorum. Fazla ilg görmesi ve alışılmışın dışında bir mekaniği olması her kişinin kendi kişiliğine oynayışına göre karakterlern bulunması bence bir artı nasıl oynamak istiyorsanız ona göre karakterler seçip oynayabilmeniz ve takım oynunun valorantta benim gözümde daha önemli olduğu kanısındayım.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv

Mesaj otomatik birleştirildi:

Lol'ün kitlesini düşündüğümüzde ben valorant'ın sevilen bir oyun olduğunu de düşündüğümde cs go ile ya yan yana devam eder yada bir tık geçebilir diye düşünüyorum. Fazla ilg görmesi ve alışılmışın dışında bir mekaniği olması her kişinin kendi kişiliğine oynayışına göre karakterlern bulunması bence bir artı nasıl oynamak istiyorsanız ona göre karakterler seçip oynayabilmeniz ve takım oynunun valorantta benim gözümde daha önemli olduğu kanısındayım.
değerlendirmeniz için teşekkür ederim.

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Valorant şu aralar cs den ziyade daha fazla göz önünde ondan dolayı e spor için Valorant daha iyi olacaktır bide Radyant veya İmmortal elo sunda olursan daha göz önünde olacaksındır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,541
Üyeler
168,145
Son üye
burakoner
Top Bottom