Ben sana şöyle kısaca özetliyeyim.
CSGO'da takıma girmek istiyorsan güçlü bir bilgisayar ve kesinlikle 240HZ monitör şart!
Valorant'da ise bu iş çok daha kolay 144 HZ + 180 FPS ile benim arkadaşlarım şu anda Radyant.
Takıma girmek istiyorsan veya kendini duyurmak istiyorsan Valorant oynamanı tavsiye ederim.
Bence bu soruyu kendinize sormanız daha iyi olur.
-hangisinden daha çok zevk alıyorsunuz?
-hangisinde daha uzun süre duruyorsunuz?
-hangisi sizin oynayış tarzınıza daha yakın ?
Gibi sorular sorarak kendinizin karar vermesi bence daha doğru olur? Sizi ve oynayış şeklinizi tanımıyoruz genel olarak bu konuda kendinizin karar vermesi daha verimli olacağı kanısındayım..
Şahsen ben valorant oynuyorum.fakat oynadığım için sizin de bunu oynayın demem sizin açınızdan doğru olmayabilir.
O zaman sana tavsiye Valorant oynaman.
Eğer Radyant'a çıkıp kendini duyurabilirsen arada ünlü yayıncıların yayınlarına da çıkabilrsin.
Örnek Standoff'du galiba ismi. O çocuk 15 16 yaşında ve Tecone ile turnuvaya katıldı. Berk , Lego gibi isimlerle arada maç giriyor ve tanınıyor.
Yayın açarak para kazanıyor.
O zaman sana tavsiye Valorant oynaman.
Eğer Radyant'a çıkıp kendini duyurabilirsen arada ünlü yayıncıların yayınlarına da çıkabilrsin.
Örnek Standoff'du galiba ismi. O çocuk 15 16 yaşında ve Tecone ile turnuvaya katıldı. Berk , Lego gibi isimlerle arada maç giriyor ve tanınıyor.
Yayın açarak para kazanıyor.
Kesinlikle valorant çünkü CS de iyi oyuncu olmak çok zor. Zor değil ama para kazanmak zor. Valorantı LoL gibi düşünürsek daha garanti ve daha fazla kazanırsın. Bir de Valorant da yeni yetenekler çıkabilir. O yüzden daha çok şansın var.
Şahsi görüşüm hangisinden daha çok zevk alıyorsanız o yönde kendinizi geliştirmeniz.. sonuçta bu işi yaparken zevk almanız sizin için daha önemli olacağı kanısındayım.
Fakat şöyle bir gerçek var valorant'ta bir yerlere gelmeniz daha kolay olacağını düşünüyorum. Hem yeni oyun olması ve daha çok genç kitlenin bulunduğunu düşünüyorum. Ayriyetten internette de görebileceğiniz üzere bir bu oyun sayesinde şöhretlenme yolunda giden arkafaşlar var. Yani hedefiniz için daha kısa sürebilir.Takım kurup kendinizi geliştirdiğinizde daha hızlı bir şekilde hedefinize ulaşabileceğinizi düşünüyorum.
Şahsi görüşüm hangisinden daha çok zevk alıyorsanız o yönde kendinizi geliştirmeniz.. sonuçta bu işi yaparken zevk almanız sizin için daha önemli olacağı kanısındayım.
Fakat şöyle bir gerçek var valorant'ta bir yerlere gelmeniz daha kolay olacağını düşünüyorum. Hem yeni oyun olması ve daha çok genç kitlenin bulunduğunu düşünüyorum. Ayriyetten internette de görebileceğiniz üzere bir bu oyun sayesinde şöhretlenme yolunda giden arkafaşlar var. Yani hedefiniz için daha kısa sürebilir.Takım kurup kendinizi geliştirdiğinizde daha hızlı bir şekilde hedefinize ulaşabileceğinizi düşünüyorum.
Lol'ün kitlesini düşündüğümüzde ben valorant'ın sevilen bir oyun olduğunu de düşündüğümde cs go ile ya yan yana devam eder yada bir tık geçebilir diye düşünüyorum. Fazla ilg görmesi ve alışılmışın dışında bir mekaniği olması her kişinin kendi kişiliğine oynayışına göre karakterlern bulunması bence bir artı nasıl oynamak istiyorsanız ona göre karakterler seçip oynayabilmeniz ve takım oynunun valorantta benim gözümde daha önemli olduğu kanısındayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lol'ün kitlesini düşündüğümüzde ben valorant'ın sevilen bir oyun olduğunu de düşündüğümde cs go ile ya yan yana devam eder yada bir tık geçebilir diye düşünüyorum. Fazla ilg görmesi ve alışılmışın dışında bir mekaniği olması her kişinin kendi kişiliğine oynayışına göre karakterlern bulunması bence bir artı nasıl oynamak istiyorsanız ona göre karakterler seçip oynayabilmeniz ve takım oynunun valorantta benim gözümde daha önemli olduğu kanısındayım.
Valorant şu aralar cs den ziyade daha fazla göz önünde ondan dolayı e spor için Valorant daha iyi olacaktır bide Radyant veya İmmortal elo sunda olursan daha göz önünde olacaksındır