Valorant Windows 11 Hatası

KATİPv2

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba, iyi forumlar.
Yeni sistem aldım, işletim sistemim Windows 11 Pro. Valorant a girmek istediğimde böyle bir hata veriyor, BİOS ayarlarından düzeltildiğini duydum fakat videolarda girilen secure boot kısmını göremiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Anakartım; Gigabyte A520M K

Ekran görüntüsü 2023-06-08 201747.png

Merhaba, iyi forumlar.
Yeni sistem aldım, işletim sistemim Windows 11 Pro. Valorant a girmek istediğimde böyle bir hata veriyor, BİOS ayarlarından düzeltildiğini duydum fakat videolarda girilen secure boot kısmını göremiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Videoda bulunan adımları uygulayın daha sonra durumu belirtin

Merhaba, iyi forumlar.

Bilgisayarı yeniden başlat hocam durmadan delete tuşuna bas. BIOS ekranı gelecek. Geldikten sonra F2 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Geçtikten sonra Boot sekmesine tıkla. Oradan Launch CSM'i Disabled yapıp F10 ile kaydedip çık. Ondan sonra tekrardan BIOS'a girip Boot sekmesinden Secure Boot yazana girip Enabled yap. Ondan sonra gene F10 ile kaydedip çık. Eğer Enabled konumda ve Secure Boot aktif değilse BIOS'tan Secure Boot ayarlarında Secure Boot modunu başta Custom yapacaksın hocam. Kaydedip çıkmak ister misin ekranına hayır diyeceksin. Tekrardan Standart'a geçecek. Ondan sonra tekrardan Custom'a alın. Ondan da sonra Restore Factory Keys deyin. Gelen ekranda evet deyin. Sonra kaydedip çıkmak ister misin ekranında hayır deyin. Ondan sonra F10 ile kaydedip çıkın.

Not: Gigabyte anakartlarda Secure Boot ayarından kaynaklı siyah ekranda kalabiliyor. Eğer öyle bir durum olursa ya yeni BIOS yazılacak ya da UEFI destekli başka ekran kartı bulunup görüntü almayı deneyeceksiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,381
Üyeler
184,156
Son üye
sellol1
Geri