Madness
80+ Silver
D-dostum düellocu harici vuramıyorum, trollicem nerden bildinLan niye pickledin heroyu oyunu trollicam lan
D-dostum düellocu harici vuramıyorum, trollicem nerden bildinLan niye pickledin heroyu oyunu trollicam lan
yüksek eloya çık sorun olmaz veya geceleri girŞu Valorant'ı oynayacağım da kitlesinden korkuyorum. CS'de yine iyi oynayınca bir şey demiyorlar.
Mapleri öğreneyim bari. Aim var da harita bilgisi olmayınca kötü oluyor.yüksek eloya çık sorun olmaz veya geceleri gir
kitlesi bi ranktan sonra düzeliyor bronzdan plat 2 ye kadar çıktım elmasa kadar kolayca çıkılabiliyorŞu Valorant'ı oynayacağım da kitlesinden korkuyorum. CS'de yine iyi oynayınca bir şey demiyorlar.
Silver falan başlamak mümkün mü?kitlesi bi ranktan sonra düzeliyor bronzdan plat 2 ye kadar çıktım elmasa kadar kolayca çıkılabiliyor
evet oyundaki aiming kolay ben 60hz 50fps oynarken bronz3 başlamıştım yeni sistem alınca kasmaya devam ettimSilver falan başlamak mümkün mü?
Reyna nerf gelmesine gerek yok, ha belki ulti hızlandırması 5% falan düşürülebilir. Yeni hero ultisi dışında aşırı mı aşırı güçlü bir şey değil. Flaş’ını sevdim biraz, ışınlanma yeteneği’nin güzelliği mesela B side tutarken atarsın, adamlar gelmezse ona ışınlanırsın, ya da çok gelirlerse retake için ışınlanırsın falan. Ama hiç bir skilli aşırı op değil, Ultisi biraz belki. Eğer Skye’daki gibi millet çok ağlarsa değişebilir, ama sanmıyorum.ne diyorsunuz sizce güçlü olur mu ben hala reynanın daha op bir çar olduğunu düşünüyorum anca reynaya nerf gelmesi gerek
En kolay hero hangisi?evet oyundaki aiming kolay ben 60hz 50fps oynarken bronz3 başlamıştım yeni sistem alınca kasmaya devam ettim
Napim(!)Oynuyorum, hatta şu an maçtayım.
Gold, Plat elo’su lanet bir yer, bir çok konuda. (Elmas biri olarak söylüyorum)kitlesi bi ranktan sonra düzeliyor bronzdan plat 2 ye kadar çıktım elmasa kadar kolayca çıkılabiliyor