HasanBG
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 859
Usta ne zaman türk karakter gelicek ya yetenek olarak rakiplere döner bıçağıyla fln saldıralımGözcü ve Fransiz bir ajan
Nasıl olmuş sizce ?
Usta ne zaman türk karakter gelicek ya yetenek olarak rakiplere döner bıçağıyla fln saldıralımGözcü ve Fransiz bir ajan
Nasıl olmuş sizce ?
Sevmedim çünkü Fransız (şaka) bilemedim diğer karakterlere nazaran daha iyi değil ben daha iyi olmasını beklerdim çok kullanıcağımı sanmıyorum JETT en iyisi reyna falan.Gözcü ve Fransiz bir ajan
C Yeteneği :
Bir tane trap bırakıyor ve rakibin yerini tespit ediyor ve o trap alanının içinde bulunan düşmanlar yavaşlıyor
Q yeteneği: Sheriff tarzi bir pistol veriyor ve siz ona sağ klik ile dürbün takabileksiniz.
E Yeteneği: iki bölgeye bırakacağımız checkpoint tarzı bir şey ile o iki bölge arasında ışınlanabiliyorsunuz ve o bıraktiginiz checkpoint leri toplayabilirsiniz
X yeteneği : elinize güçlü rakibine tek atan bir sniper tüfek veriyor
Nasil olmuş sizce ?
Gelirse adı Abdülhamit olsun.Hala bir Türk karakter gelmedi.
Yeni ajan gerçekten göz alıcı, yetenekleri özellikle yüksek ranklarda sıklıkla kullanılacakmış gibi geliyor.
Yeni ajan gerçekten göz alıcı, yetenekleri özellikle yüksek ranklarda sıklıkla kullanılacakmış gibi geliyor.
Yetenek olan Operator'un mermisini ıskalarsanız başka bir şansınız olmuyor. Kill alırsanız mermi yenileniyor. Jett'in Sol Tık'ı gibi.
Genel anlamda kendisini beğendim. Tanıtımı da güzel olmuş, umarım bu tanıtıma yakışan bir ajan olur.
Yeni Savaş Bileti de Hilal Bıçak içeriyor, 3.BLM 3.KSM Savaş Bileti de güzel olacak gibi duruyor.