Neler Yeni

Valorant yeni ajanı CHAMBER

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Krakers8181
Gözcü ve Fransiz bir ajan

C Yeteneği :
Bir tane trap bırakıyor ve rakibin yerini tespit ediyor ve o trap alanının içinde bulunan düşmanlar yavaşlıyor
Q yeteneği: Sheriff tarzi bir pistol veriyor ve siz ona sağ klik ile dürbün takabileksiniz.
E Yeteneği: iki bölgeye bırakacağımız checkpoint tarzı bir şey ile o iki bölge arasında ışınlanabiliyorsunuz ve o bıraktiginiz checkpoint leri toplayabilirsiniz
X yeteneği : elinize güçlü rakibine tek atan bir sniper tüfek veriyor
Nasil olmuş sizce ?
Sevmedim çünkü Fransız (şaka) bilemedim diğer karakterlere nazaran daha iyi değil ben daha iyi olmasını beklerdim çok kullanıcağımı sanmıyorum JETT en iyisi reyna falan.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hala bir Türk karakter gelmedi.
Gelirse adı Abdülhamit olsun.

Karakter hakkında düşüncelerim ise şöyle;
Genel olarak havalı bir tarza sahip olduğunu görüyorum. Bunun yanında vadettiği skiller de güzel. Bir tek ultisine pek anlam veremedim, bir tık saçma gibi geldi bana. Size nasıl geldi bilmiyorum, fakat dediğim gibi bana biraz değişik geldi. Onun dışında güzel, oynanış videosu vesaire gelince daha detaylı öğreneceğiz neyin ne olduğunu.
Umarım herkesin beğendiği bir karakter olur, bu arada umarım replikleri de güzeldir. :D

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Beyler
Burada yazılı dursun
Sıradaki ajan bir insan olmayacak
Hayvan olabilir, vs. İnsan olmayacak ama
3-4 ay sonra görüşürüz

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yeni ajan gerçekten göz alıcı, yetenekleri özellikle yüksek ranklarda sıklıkla kullanılacakmış gibi geliyor.

Yetenek olan Operator'un mermisini ıskalarsanız başka bir şansınız olmuyor. Kill alırsanız mermi yenileniyor. Jett'in Sol Tık'ı gibi.

Genel anlamda kendisini beğendim. Tanıtımı da güzel olmuş, umarım bu tanıtıma yakışan bir ajan olur.

Yeni Savaş Bileti de Hilal Bıçak içeriyor, 3.BLM 3.KSM Savaş Bileti de güzel olacak gibi duruyor.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Yeni ajan gerçekten göz alıcı, yetenekleri özellikle yüksek ranklarda sıklıkla kullanılacakmış gibi geliyor.

Yetenek olan Operator'un mermisini ıskalarsanız başka bir şansınız olmuyor. Kill alırsanız mermi yenileniyor. Jett'in Sol Tık'ı gibi.

Genel anlamda kendisini beğendim. Tanıtımı da güzel olmuş, umarım bu tanıtıma yakışan bir ajan olur.

Yeni Savaş Bileti de Hilal Bıçak içeriyor, 3.BLM 3.KSM Savaş Bileti de güzel olacak gibi duruyor.

güzele benziyor.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kisaki tetta lan bu

Top Bottom