egebaranakk0
80+ Silver
Arkadaşlar bitiriş animasyonu çok güzel olmuş skin olarak çok daha iyi olabilirmiş fiyatı 10k vp nin üzerinde olucaği söyleniyor
alınmaz benceArkadaşlar bitiriş animasyonu çok güzel olmuş skin olarak çok daha iyi olabilirmiş fiyatı 10k vp nin üzerinde olucaği söyleniyor
Bencede ben bi ghostu sevdim çok güzel10kvp asar bizi ona verecegin parayla csye yatirim yap
çok çirkin buneArkadaşlar bitiriş animasyonu çok güzel olmuş skin olarak çok daha iyi olabilirmiş fiyatı 10k vp nin üzerinde olucaği söyleniyor
İlk defa hoşuma gitti benim her renk değişimi farklı skinmiş gibi olduğu için 2-3 set olmuş gibi oluyor fiytıda kötü değilArkadaşlar bitiriş animasyonu çok güzel olmuş skin olarak çok daha iyi olabilirmiş fiyatı 10k vp nin üzerinde olucaği söyleniyor
IOVBNEPOINVOPEVNEVBence süper yerden bol bol alırım inşalla
Kanka 10k vp zor yaa alamam ben ama ghost çok gujelİlk defa hoşuma gitti benim her renk değişimi farklı skinmiş gibi olduğu için 2-3 set olmuş gibi oluyor fiytıda kötü değil
Eğer 10 yaşindan küçüksen ve jett mainsen ( ikisi ayni şey ) bayram harçliğinla vp alip guzel kaplamamlarla oynayabilirsinValorant'a niye para yatırılır acaba?
lan 12k vpymis o ne yaArkadaşlar bitiriş animasyonu çok güzel olmuş skin olarak çok daha iyi olabilirmiş fiyatı 10k vp nin üzerinde olucaği söyleniyor