Ben rekabetçi girmiyorum kafam rahatYa cidden şu sıfata karşı bu özellikler varken oyun oynama zevki kalan var mı? Benim kalmadı çünkü.
Bu kadar ayrıntılı görmemiştim bak. Teşekkürler.Sen konu açarsın da onun devamı gelmez mi?
Yeni savaş bileti içerikleri:
Benim değil, zaten tilt eden bir sürü hero varken bir de bu geliyor. Sinirlerim gerildi yaBen rekabetçi girmiyorum kafam rahat
Bizde var hepsi xdBu kadar ayrıntılı görmemiştim bak. Teşekkürler.
Geldiği gün alacağım sanırım bıçak için.d
Bu ajan ile el becerisi daha çok öne atılıyor.Ajan yeteneklerini durdurabildiğinden dolayı.RİOT oyuncuların ne yapacağını bilerekten böyle şeyler yapıyor.Senin fikrin böyledir hadi maximum 500 bin 1 milyon kişinin fikri böyledir.Her yeni ajanda insanlarda oyunu bozuyor bu ben silicem diyorlar.Silah becerisini öne çıkarıyor bu ajan.Vallaha çöp karakter böyle bir karakter geliyorsa ben siliyorum oyunu, yapacağınız işe çomak sokayım...
animasyon olacak mı acaba morlu silahlarda inşallah olur ve kılıç güzel sallanır .dSen konu açarsın da onun devamı gelmez mi?
Yeni savaş bileti içerikleri:
Sanırım olmayacak ama renk seçeneği olabilir gibime geliyor.animasyon olacak mı acaba morlu silahlarda inşallah olur ve kılıç güzel sallanır .d
Neyi öne çıkardığı umrumda değil, diğer ajanlar en azından kabul edilebilir bir seviyedeydi. Bu benim için değil. Özelliklerini tam görüp oyun içi karşılaşma şansı bulursam fikrim değişebilir belki. Ancak eğer bu kadar OP olursa bu oyuna daha fazla zaman harcayacağımı sanmıyorum ben.Bu ajan ile el becerisi daha çok öne atılıyor.Ajan yeteneklerini durdurabildiğinden dolayı.RİOT oyuncuların ne yapacağını bilerekten böyle şeyler yapıyor.Senin fikrin böyledir hadi maximum 500 bin 1 milyon kişinin fikri böyledir.Her yeni ajanda insanlarda oyunu bozuyor bu ben silicem diyorlar.Silah becerisini öne çıkarıyor bu ajan.
Omen'ı nasıl sevmezsin ya xD Main olsan böyle demezsin.Omen'i de sevmezdim, bunu da sevemedim :/