01adanalı
80+ Silver
Videoyu izlemedin mi ?geleceği görmek nası oluyo la açıklasana anlamadım
Videoyu izlemedin mi ?geleceği görmek nası oluyo la açıklasana anlamadım
Geleceği söylenmişti.Gelicek ama bu sezonda mı bilmiyorumVideonun sonunda karakter tüm videoyu, yaşananları kafasında gösteriyor.
Belki oyuna replay özelliği de gelecektir..
Tam daha ne kadar gıcık bir oyun olabilir derken Riot kendini aşmış, skill engelleme, ölünce kendi kendine yeniden doğabilme, üstüne flaş atabilme, ONUN DA ÜSTÜNE BOMBA ATABİLME KOYMUŞVALORANT'ın yepyeni robot ajanı KAY/O, 3. Bölüm'de rakiplerini sindirmeye geliyor.
Görüşlerinizi konu altında belirtebilirsiniz.
Ajanın yeteneklerini anlayan var mı?
Bunlar da olabilir fakat çok tilt olacağı kesin. Değişiklik olsun diye oyundan soğutacaklar milleti.Ajan en güçlü ajan.İlk başlarda kitlemelerden dolayı kimse deneyemez sonra jett gibi kitlemeye başlarlar.Çok güçlü bir ajan.Yeteneklerinde diğer ajanların yeteneğini kopyalama var.Yeteneklerini durdurma var videoda gösterilmiş zaten.
Böyle bir şey olması mümkün değil.1.Yeteneği :Sanırım geleceği görebiliyor
Riot coşmuş.Tam daha ne kadar gıcık bir oyun olabilir derken Riot kendini aşmış, skill engelleme, ölünce kendi kendine yeniden doğabilme, üstüne flaş atabilme, ONUN DA ÜSTÜNE BOMBA ATABİLME KOYMUŞ
HELAL OLSUN RIOT
Mümkün bence.Böyle bir şey olması mümkün değil.
Ben de coşacağım şimdi de zor tutuyorum kendimiRiot coşmuş.
Ultisi olucak o muhtemelen veya ultisi bir kere ölünce maçı veya kendisini geri sarma olabilirBöyle bir şey olması mümkün değil.
Sen konu açarsın da onun devamı gelmez mi?Merakla bekliyorum Yeni savaş bileti de çok iyi bence