B Belek 80+ Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 391 18 Mayıs 2022 #14 louis bloom yazmış: valo çöp cod mw warzone gelin multiplayer versiyonu sarıyo baya Devamı için tıklayın... al bana multi versionunu oynayak
louis bloom yazmış: valo çöp cod mw warzone gelin multiplayer versiyonu sarıyo baya Devamı için tıklayın... al bana multi versionunu oynayak
şakşukacı 80+ Bronze Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1,420 Dahası Reaksiyon skoru 696 Konum İstanbul İsim Hasan Erener 18 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 louis bloom yazmış: valo çöp cod mw warzone gelin multiplayer versiyonu sarıyo baya Devamı için tıklayın... Valo çökünce Apex girdim bende birinci olarak tamamladım şimdi Warzone çok yer kaplıyor.
louis bloom yazmış: valo çöp cod mw warzone gelin multiplayer versiyonu sarıyo baya Devamı için tıklayın... Valo çökünce Apex girdim bende birinci olarak tamamladım şimdi Warzone çok yer kaplıyor.
O oalaydn 80+ Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 90 İsim Orhan Alaydın 18 Mayıs 2022 #16 4 gun önce ticket atmıştım sunucu ile alakalı sorun varmış düzeltmişler. Bağlanti sorunu diyip oyundan atiyordu 30 sn sonra tekrar bağlaniyorsu bir maçta 2 - 3 kere yapmıştı
4 gun önce ticket atmıştım sunucu ile alakalı sorun varmış düzeltmişler. Bağlanti sorunu diyip oyundan atiyordu 30 sn sonra tekrar bağlaniyorsu bir maçta 2 - 3 kere yapmıştı