Neler Yeni

Valorant yüksek ping sorunu

Manusya

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba arkadaşlar, normalde 8 9 ping aldığım istanbul sunucusundan son zamanlarda70 80 90 gibi pingler alıyorum istanbulda internetin çok iyi olduğu bir yerdeyim ping değerlerimi aşağıya bırakıyorum, aktif bir vpn yok varsa da nasıl bulunur kapatılır bilmiyorum ama ben kurmadım. yardım ederseniz sevinirim.

Ekler

• yardım 1.png
    yardım 1.png
    17.1 KB · Hit: 92
  • yardım2.png
    yardım2.png
    13.9 KB · Hit: 76
Merhaba arkadaşlar, normalde 8 9 ping aldığım istanbul sunucusundan son zamanlarda70 80 90 gibi pingler alıyorum istanbulda internetin çok iyi olduğu bir yerdeyim ping değerlerimi aşağıya bırakıyorum, aktif bir vpn yok varsa da nasıl bulunur kapatılır bilmiyorum ama ben kurmadım. yardım ederseniz sevinirim.
AHA ALLAH ÇARPSIN BENLE AYNI OLAN BİRİNİ BULDUM. Kanka birkaç gündür bendede sorun var herşeyi denedim olmuyo.

CMD'yi açıp;
Kod:
tracert 104.160.143.212
Kod:
tracert tr.leagueoflegends.com

Sırayla yapıp görüntüleri paylaşır mısın? Ek olarak kullandığın ISS hangisi?

CMD'yi açıp;
Kod:
tracert 104.160.143.212
Kod:

Kanka bende atsam yardımcı olurmusun?

Benim de bu şekil şuan internet sağlayıcısı yüzünden sanırım. Çünkü yasaklı sitelerin hepsine giriyor asdasdasd

CMD'yi açıp;
Kod:
tracert 104.160.143.212
Kod:

Paylaşın sorunun kaynağına bakalım.

@Semix59 Vodafone sizi bir avrupa turu yaptırıp TR Riot sunucusuna bağlıyor aıjsdnaskjdnajksd. Buna yapacağınız bir şey yok. Firmanın kendi yönlendirmelerini düzeltmesi gerekiyor.

@Semix59 Vodafone sizi bir avrupa turu yaptırıp TR Riot sunucusuna bağlıyor aıjsdnaskjdnajksd. Buna yapacağınız bir şey yok. Firmanın kendi yönlendirmelerini düzeltmesi gerekiyor.
Aradığım zaman herhangi bir şey olmadıklarını söylüyorlar. Ne yapmam lazım?

O firmadan kurtulmanız gerekiyor, çok iyi ping değerleri sunan bir firma değil zaten.

ben de vodafone kullanıyorum sanırım bende de aynı şey geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CMD'yi açıp;
Kod:
tracert 104.160.143.212
Kod:

1655033218963.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim de bu şekil şuan internet sağlayıcısı yüzünden sanırım. Çünkü yasaklı sitelerin hepsine giriyor asdasdasd
hahaha evet su an bütün sitelere giriyor vpn olmadan :D

Son düzenleme:
O firmadan kurtulmanız gerekiyor, çok iyi ping değerleri sunan bir firma değil zaten.
Emin misiniz bu olay yaşanmadan önce valorant 9 pingin üzerini görmedim 3 senedir 😂

Emin misiniz bu olay yaşanmadan önce valorant 9 pingin üzerini görmedim 3 senedir 😂
Aynı şehir içerisinde bir zahmet 9 ping alın zaten. Şu an yönlendirmeleri normal değil fakat genel olarak vodafone kullanıpta pingi düzgün bir kişi görmedim.

Geri