Valorant'a gelen UE5 güncellemesi hakkında ne dusunuyorsunuz?

Miss gibi ya ayna gibi oyun
Şimdi baktım da sıcaklıklar ekran görüntüsü alırken anlık yükselmiş nedense. Normalde print screen ile alıyom da foruma atamıyom yüksek boyut diyor. Hızlıresimde de aynı sorun. Sharex diye uygulama indirdim onunla ss aldım

Merhabalar. Konu başlığında da yazdıgı gibi Valorant'a gelen Unreal Engine 5 güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerekli miydi gereksiz miydi? Bana kalırsa çok saçma bir güncellemeydi çünkü rakiplere mermi gitmesine rağmen hit atmıyor canı gitmiyor ve ölmüyor. Ayrıca çoğu kişide fps düşüşü mevcut (ben dahil). Çoğunluk zaten gereksiz oldugunu soyluyor. Riot da bu güncellemenin mekanik açıdan iyi oldugunu ve bir nebze de fps artısı gorulecegını soylemıstı. Ama aksine oyunun vurus mekanikleri kotulestı ve fps düşüşleri yaşandı. Sizin düşünceleriniz nedir bu UE5 güncellemesi hakkında?

Not:(Eğer buna benzer bir konu acıldıysa belirtirseniz sevinirim)
tonlarca güzel fps oyun varken bugorant oynanmaz diye düşünüyorum roblox ta daha az buglu FPS oyunları biliyorum o derece.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
tonlarca güzel fps oyun varken bugorant oynanmaz diye düşünüyorum roblox ta daha az buglu FPS oyunları biliyorum o derece.
paintball az oynamadım misafirliğe gittim laptoplarda

Merhabalar. Konu başlığında da yazdıgı gibi Valorant'a gelen Unreal Engine 5 güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerekli miydi gereksiz miydi? Bana kalırsa çok saçma bir güncellemeydi çünkü rakiplere mermi gitmesine rağmen hit atmıyor canı gitmiyor ve ölmüyor. Ayrıca çoğu kişide fps düşüşü mevcut (ben dahil). Çoğunluk zaten gereksiz oldugunu soyluyor. Riot da bu güncellemenin mekanik açıdan iyi oldugunu ve bir nebze de fps artısı gorulecegını soylemıstı. Ama aksine oyunun vurus mekanikleri kotulestı ve fps düşüşleri yaşandı. Sizin düşünceleriniz nedir bu UE5 güncellemesi hakkında?

Not:(Eğer buna benzer bir konu acıldıysa belirtirseniz sevinirim)
mermi bugları zamanla düzelir ve bence gerekliydi oyun 60gb tan 24gb a düştü dedikleri gibi daha kolay geliştirebilecekler ama bence grafik anlamında bir artış olabilirdi yeni olduğu için biraz bugı var oda zamanla düzelir

surekli oyun cokuyor, magazalar ve koleksiyonlar yuklenmiyor., skinler arasinda gezerken oyun donuyor. boyle rezilliklerle dolu bu oyun.

episode 2 den beri oynarim sadece ilk 8 ay keyif aliyordum su oyundan.

surekli oyun cokuyor, magazalar ve koleksiyonlar yuklenmiyor., skinler arasinda gezerken oyun donuyor. boyle rezilliklerle dolu bu oyun.

episode 2 den beri oynarim sadece ilk 8 ay keyif aliyordum su oyundan.
Şu bitiriş animasyonlarına bakcam 2 saate videoyu gösteriyor üzerine gidince

Bende valorant indirilmiyor neden siteye giriyorum indiremiyorum daha önceden yüklemiştim

Geçiş yeni olduysa stabil hale gelmesi için biraz zaman vermeniz lazım Valorant oynamıyorum ama UE5 ve UE4 arasında yapısal olarak çok anlamlı farklar var ne kadar son oyuncuya ulaşmadan testler yapılsa da illa ki ilk birkaç yama hatalar olacaktır.

Geçiş tam yapıldığında UE5 ile UE4 arasındaki altyapı iyileştirmeleri oyuna yeni içeriklerin daha rahat geliştirilmesini sağlar. Ayrıca Riot MMO'sunu da Unreal Engine 5 ile yaptığı için muhtemelen tüm projeleri arası tek motor üzerinde çalışmak istiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,942
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri